Търсенето върна 366 резултата
- Пон 11 Окт, 2021 9:20 pm
- Форум: Сезон 2021
- Тема: ГП на Белгия - коментари
- Отговори: 5
- Преглеждания: 1034
Re: ГП на Белгия - коментари
Аз те отнесох. :tmi: В крайна сметка след като си участвал в инцидент е редно да изчакаш да минат болидите,които са в темпо.То се отнася за всички,които участваха в мелето.Бяхте заели буквално цялата писта ,мисля че, три болида,движейки се с поне 150км/ч по-бавно.Просто нямаше откъде да мина и къде ...
- Пон 13 Сеп, 2021 12:34 pm
- Тема: ГП на Испания - коментари
- Преглеждания: 1063
Re: ГП на Испания - коментари
При мен състезанието беше като ходене за здраве.Хората тичат,аз ходя.Ама пак да съм в играта. Специално на тази писта лично за мен сцеплението беше доста странно,на моменти различно и т.н. Тези с които евентуално можех да се боря отпаднаха рано,рано. Единственото по-интересно бяха бутанките с Карако...
- Вто 07 Сеп, 2021 4:51 pm
- Тема: Проблем с играта
- Отговори: 11
- Преглеждания: 1549
Re: Проблем с играта
,,Искам да помоля Управата да оправи зареждането на стоповете да е в сетъпа.,,
Да копирам и това мнение на Пашов,понеже се оказва,че сме били минимум двама с този проблем.
Да копирам и това мнение на Пашов,понеже се оказва,че сме били минимум двама с този проблем.
- Нед 05 Сеп, 2021 10:22 pm
- Тема: ГП на Австрия - коментари
- Отговори: 23
- Преглеждания: 2804
Re: ГП на Австрия - коментари
Явно имаше доста проблеми за повечето участвали. Даже в последната обиколка пропуснах някой и той изведнъж спря на трасето все едно му е свършило горивото. Преди това два болида в комплект ме застигнаха и въобще не ми даде син флаг,а беше видно,че ме затварят с лап. Лично на мен нещо ми се беше прец...
- Сря 19 Май, 2021 11:44 pm
- Тема: Отмяна на наказание!
- Отговори: 7
- Преглеждания: 1576
Re: Отмяна на наказание!
Барбуков, във дадената ситуация с твоята контестация ,просто исках да те пусна по-бързо и затова намалих и не бях въобще на идеалната линия. (Да вметна, че това не ми харесва при новата система- обвиняваният не може да се защити по никакъв начин.) Не виждам в случая какъв е проблемът. То затова и хо...
- Нед 16 Май, 2021 7:19 pm
- Тема: Отмяна на наказание!
- Отговори: 7
- Преглеждания: 1576
Re: Отмяна на наказание!
И аз съм на това мнение. Още повече, че тази форма на наказания наистина не е съвсем актуална към настоящият момент, а и не знам защо лага не е взет под внимание. Въпреки че, Данчо си пада наистина малко буен 😊, Барбуков се олива с тези контестации за тъпотии. Май забравиха със съотбоникът му откъде...
- Нед 16 Май, 2021 7:12 pm
- Тема: Търся пилот
- Преглеждания: 1475
Re: Търся пилот
Да,търси се.Дай някакъв начин за връзка,моля.
- Вто 13 Апр, 2021 4:57 pm
- Тема: Търся пилот
- Преглеждания: 1475
Re: Търся пилот
Грешиш......все още се търси
- Вто 23 Мар, 2021 11:27 pm
- Форум: Въпроси
- Тема: Re: Търся си отбор
- Отговори: 0
- Преглеждания: 1030
Re: Търся си отбор
Сигурно вече е малко късно,но все пак.След спирането на дейността на Турбогруп в БГФ1 съм без отбор.
Така че си търся място за сезона, макар и с доста закъснение.
Ако на някой му трябва пилот на средно ниво да пише.
От моя страна обещавам,че ще участвам във максимално възможен брой състезания.
Така че си търся място за сезона, макар и с доста закъснение.
Ако на някой му трябва пилот на средно ниво да пише.
От моя страна обещавам,че ще участвам във максимално възможен брой състезания.
- Пет 11 Дек, 2020 8:25 am
- Форум: Сезон 2020
- Тема: Изяснение относно track limits - ГП на България
- Преглеждания: 981
Re: Изяснение относно track limits - ГП на България
То правилникът е пределно ясен,спор няма,но едва ли някой ще иска да гледа всички кътове.
Аз примерно моля всички,които ще участват, да се въздържат от грубо погазване на правилото за кът.
Другото вече е до съзнанието на всеки.
Аз примерно моля всички,които ще участват, да се въздържат от грубо погазване на правилото за кът.
Другото вече е до съзнанието на всеки.
- Нед 08 Ное, 2020 9:50 am
- Форум: Свободни Съчинения
- Тема: 24/7 сървър на Assetto Corsa
- Преглеждания: 1435
Re: 24/7 сървър на Assetto Corsa
Дайте някакъв линк към мода плс.
- Пет 18 Сеп, 2020 5:06 pm
- Форум: Промени в правилника
- Тема: Промени в правилото за кътове
- Отговори: 8
- Преглеждания: 1310
Re: Промени в правилото за кътове
Аз предлагам от правилото за кът да се премахне ,,печели време,, и да се добави умишлено.Когато даден кът е неумишлен ,причинен от грешка или технически проблем си личи.Защо го предлагам така-пример Испания.Да наистина от отварянето на 3-и завой може и да не печели време,но печели доста комфорт.Кога...
- Вто 15 Сеп, 2020 8:16 am
- Форум: Подаване на контестации
- Тема: ГП на Испания - Контестация срещу Иван Леонов
- Отговори: 13
- Преглеждания: 2177
Re: ГП на Испания - Контестация срещу Иван Леонов
По чисто технически причини не мога да дам мнение (в командировка съм до петък и нямам достъп до компютър).Така че съм пас. Но наистина ако са факт нарушенията мисля, че Ванката може да се сърди само на себе си .Не очаквах наистина да има кътове,като на 3-и завой наистина се печели време,за другите ...
- Пон 03 Авг, 2020 4:57 pm
- Тема: Малайзия - Коментари
- Отговори: 12
- Преглеждания: 1609
Re: Малайзия - Коментари
Честно казано ,надявам се да не се повтарят повече такива случки.Незнайно и за мен колата на Великов кибичи на идеалната линия почти 2 минути,преди да се торпилирам в него.Имах и кофти късмет,че Ивайло го избегна в последният момент и нямах ок видимост,а на това място сме с над 280км/ч.Както и да е ...
- Пон 27 Юли, 2020 12:56 pm
- Тема: Австралия - Коментари
- Отговори: 11
- Преглеждания: 1533
Re: Австралия - Коментари
Хайде да се разпиша. Като за първо състезание мисля,че всичко мина ок.На мен лично ми беше много скучно,понеже попаднах във някакво собствено темпо,с което нито можех да се боря с тези пред мен,нито можеше да бъда настигнат от тези зад мен.Първите обиколки имах няколко интересни момента,породени най...