Търсенето върна 27 резултата
- Пон 06 Юни, 2022 8:27 pm
- Форум: Шампионат
- Тема: Великобритания - коментари
- Отговори: 5
- Преглеждания: 131
Re: Великобритания - коментари
Аз каквото има съм го казал на интервюто. Що се отнася до коментаторите - безкрайно недоволен съм вече трета година от Момчил заради това, че влиза в последния момент да говори без дори да знае на коя писта караме, камоли да искаме да ни помни имената и да е наясно реално какво става на пистата. Дов...
- Нед 08 Май, 2022 7:54 am
- Тема: Спринтови състезания - Дискусия
- Отговори: 4
- Преглеждания: 98
Re: Спринтови състезания - Дискусия
Твърдо ПРОТИВ. Нищо не се споменава за точки в спринта + в реалната Ф1 няма обратна решетка. Аз по-добре да не карам изобщо квалификация и да финиширам 10ти в спринтовете.
- Сря 04 Май, 2022 9:13 pm
- Тема: Промяна в датата за ГП на Великобритания
- Отговори: 7
- Преглеждания: 143
Re: Промяна в датата за ГП на Великобритания
Слагай го 05.06
- Сря 05 Яну, 2022 9:04 pm
- Форум: Промени в правилника
- Тема: Промени в правилник 2022
- Отговори: 10
- Преглеждания: 428
Re: Промени в правилник 2022
Здравейте, Прилагам становище на Sparta Racing Team относно промени в правилника, които са необходими и ще помогнат за подобряването и развитието на този шампионат: 1. Промяна на настройките за нивото на сцепление на пистата на тестовия сървър и при смяна на сесиите. При смяна на сесия да не се губя...
- Нед 26 Дек, 2021 9:19 pm
- Тема: Индивидуални номера на всеки пилот
- Преглеждания: 230
Re: Индивидуални номера на всеки пилот
В реалната формула, шампионът кара с номер 44samuil0501 написа: ↑Нед 26 Дек, 2021 8:52 pmАз съм напълно 100% ЗА! Искам само Стоян да е с номер 1, както в реалната Ф1. Въпроса е по какъв ред ще се избират номерата?

Със сигурност редът за избиране на номерата трябва да е по реда на класирането от 2021.
- Вто 09 Ное, 2021 9:58 am
- Форум: Предложения
- Тема: БгФ1 2022 - симулатор, мод, дискусия
- Отговори: 32
- Преглеждания: 598
Re: БгФ1 2022 - симулатор, мод, дискусия
Варианти като; ограничаване на Х настройки по колите, фиксирани сетъпи или добавяне на баласт също могат да бъдат изкоментирани. :talking: Преди години имаше идея да се добавя баласт по колите на топ 3(мисля) и в последствие баласта да се отнема по малко, ако пилота завърши извън топ3 или съответно...
- Пет 05 Ное, 2021 8:37 pm
- Тема: Платформа за следващия сезон
- Преглеждания: 305
Re: Платформа за следващия сезон
Аз мислех, че е официала анкета. Не съм разбрал явно.
- Пет 05 Ное, 2021 1:28 pm
- Тема: Платформа за следващия сезон
- Преглеждания: 305
Re: Платформа за следващия сезон
До кога е срокът за гласуване?
- Сря 03 Ное, 2021 8:25 am
- Форум: Сезон 2021
- Тема: Промяна в датата за провеждане на ГП на Турция
- Отговори: 2
- Преглеждания: 93
Промяна в датата за провеждане на ГП на Турция
Предлагам датата за последното състезание да остане на 07.11. Ако започнем 1 час по-рано, ще свършим преди формулата (18:30 тренировка, 19:30 квалификация и 19:50 старт на състезанието). Моля всеки да си каже мнението като може да се избере и друг час, просто няма смисъл да проточваме 3 седмици едно...
- Вто 02 Ное, 2021 7:54 am
- Тема: БгФ1 2022 - симулатор, мод, дискусия
- Отговори: 32
- Преглеждания: 598
Re: БгФ1 2022 - симулатор, мод, дискусия
Тъкмо свикнахме с тези батерии и занимавки
- Пон 01 Ное, 2021 10:10 am
- Тема: Монца - Коментари
- Отговори: 3
- Преглеждания: 122
Re: Монца - Коментари
"multi 21"
- Пон 06 Сеп, 2021 9:06 am
- Тема: ГП на Австрия - коментари
- Отговори: 23
- Преглеждания: 764
Re: ГП на Австрия - коментари
Ако ще се гласува за B1, настоявам да се прегледа записът ми, където се вижда как губя лидерството ми и около 30 секунди като това време ми се приспадне и се промени класирането. Както каза Тончев, трябва да е равнопоставено за всеки. Не случайно логовете ме класират първи ако този проблем не го беш...
- Нед 05 Сеп, 2021 9:29 pm
- Тема: ГП на Австрия - коментари
- Отговори: 23
- Преглеждания: 764
Re: ГП на Австрия - коментари
За пилотите на Спарта е по-добре да се проведе ново състезание поради безбройните технически проблеми. Искаме феърплей, а не да гласуваме на кого резултатът е по-изгоден. Моля всеки да си каже мнението в темата за ново провеждане на състезанието. За мен е най-лесно ако трябва всеки да си отнесе посл...
- Нед 05 Сеп, 2021 9:25 pm
- Тема: Провеждане на ново състезание
- Отговори: 2
- Преглеждания: 123
Провеждане на ново състезание
Поради безбройните технически проблеми днес, предлагам да се гласува ЗА или ПРОТИВ провеждане на ново състезание за ГП на Австрия. Лично при мен играта ми замръзна за 40 секунди докато бях лидер, Иван Леонов получи проблем с класирането на финала, Самуил не знам защо отпадна още в началото, а остана...
- Пон 07 Юни, 2021 7:00 am
- Тема: ГП на Китай - коментари
- Преглеждания: 185
Re: ГП на Китай - коментари
Аз единствено искам да поздравя всички участници за доброто отношение (поне с мен) на пистата този път, както и да пожелая бързо възстановяване на Виктор Иванов - щеше да е още по-интересна битката с него!