Търсенето върна 277 резултата
- Пон 26 Сеп, 2022 2:39 pm
- Форум: Сезон 2022
- Тема: Австрия - коментари
- Отговори: 17
- Преглеждания: 1997
Re: Австрия - коментари
Рядко се включвам в дискусиите, но просто не можах да се сдържа. Момчета, като спортист и бивш пилот тук, знам че адреналинът е много сериозен фактор и когато те удари можеш да сътвориш всякакви глупости. Видяхме го на няколко пъти тази година - Силвърстоун, сега и тук... Искам само да помоля, да оц...
- Пон 06 Юни, 2022 12:46 pm
- Форум: Сезон 2022
- Тема: Великобритания - коментари
- Отговори: 5
- Преглеждания: 894
Re: Великобритания - коментари
С Момцата приемаме градивна критика, относно коментара - така че, ако имате някакви наблюдения/идеи.... драскайте ни....
- Съб 13 Ное, 2021 11:56 pm
- Форум: www.SimRacing.BG
- Тема: Предложения за промени по сайта
- Преглеждания: 1209
Re: Предложения за промени по сайта
Ако имаше някой, който да прави Highlights от всяко състезание с изпреварванията и коментара, щеше да е готино.
- Вто 09 Ное, 2021 11:37 pm
- Форум: Предложения
- Тема: БгФ1 2022 - симулатор, мод, дискусия
- Отговори: 32
- Преглеждания: 3381
Re: БгФ1 2022 - симулатор, мод, дискусия
Променящо се време само ще увеличи разликите между пилотите в колоната. Сейфти кар, обаче би бил окей, защото може да създаде готини ситуации.
ПП Ще е хубаво и ако играта не ме наказва с 25 секунди и пропускане на цялата колона, само защото съм изтървал точката на спиране на 1 завой.
ПП Ще е хубаво и ако играта не ме наказва с 25 секунди и пропускане на цялата колона, само защото съм изтървал точката на спиране на 1 завой.
- Вто 09 Ное, 2021 7:38 pm
Ето ви конкретно предложение за заключване на настройките, ако е Асето: Оставяме отключени само батерията, крилата, налягането на гумите и диференциала - тези неща могат да променят достатъчно управлението на колата, така че всеки да си я направи удобна за стила си. Това с баласта също е вариант и б...
- Нед 07 Ное, 2021 8:04 pm
Сега ще ви кажа някои неща, които трябва да се имат предвид: 1. Която и игра различна от Асето Корса да изберем ще изгубите 50% от сегашния грид, заради тежките изисквания, и на Ф1 2021, и на рФ2. 2. рФ2 - Както каза Ванката, карачите с калпавите волани като мен, 4 5 обиколки и гумите чао. Gap-a меж...
- Пон 11 Окт, 2021 12:29 pm
- Форум: Сезон 2021
- Тема: ГП на Белгия - коментари
- Преглеждания: 918
Re: ГП на Белгия - коментари
Интересно състезание наистина, добър старт от моя страна, но знаех че нямам темпото да се боря с лидерите с оглед на малкото обиколки за подготовка и волана, с който карам в момента. Докато се борехме закачих задната гума на единия Спартанец, за което се извинявам! :beer: Честита победа на Ванката И...
- Вто 14 Сеп, 2021 4:29 pm
- Тема: ГП на Испания - коментари
- Преглеждания: 960
Re: ГП на Испания - коментари
Извинявам се на Калин, че го завъртях така. Явно изгуби контрол на задницата при ускорението след последния завой със старите гуми, а аз бях на пълна газ и не успях да спра навреме... С Ванката Иванов можеше да си спретнем добро състезание, но си обърках пит стоповете при зареждането на сетъпа в нач...
- Пон 06 Сеп, 2021 4:57 pm
- Тема: Проблем с играта
- Отговори: 11
- Преглеждания: 1398
Re: Проблем с играта
аз също не мога, а и пистата Каталуния не ми зарежда
- Пон 06 Сеп, 2021 9:25 am
- Тема: ГП на Австрия - коментари
- Отговори: 23
- Преглеждания: 2591
Re: ГП на Австрия - коментари
Ако нищо не може да се направи, гласувам за B2
- Пон 06 Сеп, 2021 9:25 am
Ако ще се гласува за B1, настоявам да се прегледа записът ми, където се вижда как губя лидерството ми и около 30 секунди като това време ми се приспадне и се промени класирането. Както каза Тончев, трябва да е равнопоставено за всеки. Не случайно логовете ме класират първи ако този проблем не го бе...
- Нед 05 Сеп, 2021 9:58 pm
Само да кажа, че аз се блъсках 3 пъти в невидими болиди (дори ударите бяха със звук и светещи крила). Техническите проблеми бяха за всички, разбирам Ванката, който си заслужи победата - честно казано не знам какво е станало точно , но ако компенсираме него за този бъг, как ще компенсираме Барбуков и...
- Вто 08 Юни, 2021 4:10 pm
- Тема: ГП на Китай - коментари
- Преглеждания: 824
Re: ГП на Китай - коментари
Имах темпо да се боря с Пашов и Ванката Иванов, но брутално лоши първи 3 обиколки, изпълнени с инциденти ме пратиха прекалено назад и не можах да наваксам. За мое нещастие Лайв ТВ хвана всичките ми изгъзици в началотo
- Нед 16 Май, 2021 12:26 pm
- Тема: Отмяна на наказание!
- Отговори: 7
- Преглеждания: 1447
Re: Отмяна на наказание!
Съгласен съм с теб ! Тези правила са писани, за времена когато имаше по 20 състезания на година. Сега общо са 11 и да стартираш последен в в повече от 1/4 от състезанията за годината си е срамота. Нека да чуем какво е мнението и на другите, но аз съм на мнение че такова наказание, на който и да е пи...
- Сря 12 Май, 2021 1:43 pm
- Тема: ГП на Малайзия - коментари
- Отговори: 10
- Преглеждания: 1144
Re: ГП на Малайзия - коментари
Браво на Момчил Пенов и Иван Стефчев за коментара и организацията и съм сигурен , че ще става все по добре. Малко и за моето състезание: 2 стопа - агресивна стратегия. Спечелих няколко места на старта, успях да изпреваря Леонов е началото, защото не успя добре да си загрее гумите, но на контра атака...