ГП на Германия - Контестация срещу Иван Леонов

Неактивен форум, от времето, когато контестации се подаваха тук. Заключен и все още съществуващ - като архив.
Аватар
k.r.
Intermediate
Intermediate
Име: Адриан Петков
Дебют: Monaco 2009
Отбор: Pepsi F1 Team
Позиция в отбора: Director,first pilot
Подиуми: 3
Пол-позишъни: NONE
Управление: G25
Любим отбор/и: McLaren
Любим пилот/и: M.Schumacher>A.Senna>K.Raikkonen

Точно ти ли намери да ми говориш за каране,като караш от 6 състезания ? Или пък си бил 100% сигурен ,че няма да финиширам или пък че се удрям всяко състезание ? Гледай си твоето каране,аз ще си гледам моето,а колкото до агресията ,ти не си по-малко агресивен и като гледах реплея на Фуджи ме учуди ,че караш по такъв начин,пък сега ми обясняваш колко съм бил едва ли не смотан ,нямало да финиширам и подобно глупости . За толкова години имам 5 оплаквания от пилоти във симрейсинга,а ти като натрупаш 4 години или колкот можеш,тогава можеш да даваш мнение на пилоти,с които си се борил едно състезание :)

Другото което ме подразни,влизам да тренирам,вие от Евента решавате да правите състезание,не се интересувате ,че някой иска да тренира :) Правете си личен сървар,а не по тоя начин .

Не си мисли ,че ще подаря позиция или че няма да мърдам,дали ти харесва или не......... все ми е едно .
LEAVE ME ALONE ,I KNOW WHAT I'M DOING
Аватар
hristoitchov
Novice
Novice
Име: Христо Ичов
Дебют: Australia 2012
Отбор: Sparta Racing Team
Победи: 8
Подиуми: 13
Пол-позишъни: 5
Управление: Logitech DFP
Любим отбор/и: Нямам
Любим пилот/и: Ayrton Senna
Обратна връзка:

k.r. написа:Точно ти ли намери да ми говориш за каране,като караш от 6 състезания ? Или пък си бил 100% сигурен ,че няма да финиширам или пък че се удрям всяко състезание ? Гледай си твоето каране,аз ще си гледам моето,а колкото до агресията ,ти не си по-малко агресивен и като гледах реплея на Фуджи ме учуди ,че караш по такъв начин,пък сега ми обясняваш колко съм бил едва ли не смотан ,нямало да финиширам и подобно глупости . За толкова години имам 5 оплаквания от пилоти във симрейсинга,а ти като натрупаш 4 години или колкот можеш,тогава можеш да даваш мнение на пилоти,с които си се борил едно състезание :)

Другото което ме подразни,влизам да тренирам,вие от Евента решавате да правите състезание,не се интересувате ,че някой иска да тренира :) Правете си личен сървар,а не по тоя начин .

Не си мисли ,че ще подаря позиция или че няма да мърдам,дали ти харесва или не......... все ми е едно .
Карам от началото на сезона тук конкретно, не от 6 старта, а иначе имам над 500 официални състезания в сериозни онлайн лиги, и то повечето в GPL където дори едно леко докосване обикновено води до фатални последствия, та не си въобразявай че не знам за какво говоря. Тук сте свикнали да се подпирате нон-стоп разчитайки на намаления damage на 35%, но това не го прави нормално или спортсменско, нито те прави по-добър пилот.

Относно Fuji точно ти се удари в поне 4-5 пилота по време на състезанието, като в някои от тях по няколко пъти. Вижда се ясно на записа. А колкото до мен там имах един единствен инцидент по моя вина и то заради неизбежна ситуация в която бях пътник. В останалите бях подпиран отзад или избутван отстрани докато си държа моята линия и оставям място. Гарантирам ти че ако карах като теб, нито щях да загубя позиции в първите завой тъй като щях да блокирам останалите, нито щях да се бавя зад някои пилоти ако им се засилвах от 50 метра да ги избутам, нито пък аз самия щях да се придвижа до второ място заради натрупването на много повече damage от всичко това.

Иначе може да си карал чисто предишните си години, аз това не коментирам, но коментирам това което виждам сега. Ако ти самия не си го виждаш в карането или го приемаш за нормално и като част от спорта, няма смисъл да го обсъждаме повече. След Fuji обаче просто ме е страх да се забавя на старта и да се озова в групичката пилоти където си ти, защото това значи сигурни повреди и загуба на позиции. Ще видим сега в Унгария на първи завой и първа обиколка дали ще има оцелели. :roll:
Аватар
k.r.
Intermediate
Intermediate

hristoitchov написа:
а иначе имам над 500 официални състезания в сериозни онлайн лиги, и то повечето в GPL - Следователно,защо не караш пак там,ми се ядосваш с малоумни и слаби пилоти като мен ?

Относно Fuji точно ти се удари в поне 4-5 пилота , като в някои от тях по няколко пъти.-Съмнямвам се да съм имал повече от 4 докосвания,камо ли по няколко пъти !!!
След Fuji обаче просто ме е страх да се забавя на старта и да се озова в групичката пилоти където си ти, :roll: - Благодаря за комплимента,сигурно наистина съм добър :lol:

Между другото достатачно спамихме темата с теб,нека спрем до тук :yes: Ако не ти харесва как се кара в БГФ1 .....знаеш,карал си в много лиги,карай пак там :nod:
Аватар
IlkaHilka
Intermediate
Intermediate
Име: Илия Стойков
Дебют: USA Grand Prix 2007
Позиция в отбора: подвижен шикан
Победи: 0
Подиуми: 4
Пол-позишъни: 0
Управление: квот падне
Любим отбор/и: Honda
Любим пилот/и: Jenson Button

Що да прекъсвате бе,пичове?Тъкмо си купих пуканки.Много ми е забавно как единия се кълне,че е най-коректния пилот,а другия бил от 20 години в симрейсинга.Коя точно игра те запали през 1992-а за симрейсинга и на каква машина си я играл,че ми е много интересно?И 2000-а точно в коя лига участва :tmi: ,щото тогава нета беше-,,Алооо,затвори,че сме дублекс,, . Ама Ичков едва ли си спомня.

По темата-ЗА наказание съм,както съм и доста учуден от поведението на Леонов,понеже момчето последно като караше в ГП2 се представяше доста сносно и беше с почти коректно каране.Надявам се,че ще си вземе поука и ще пооправи нещата.

п.п.И с оглед моето по-нататъшно ограмотяване-какво аджеба е фрустрация :dull:
Илия Стойков
Трета възраст ГПФ1
Аватар
hristoitchov
Novice
Novice
Име: Христо Ичов
Дебют: Australia 2012
Отбор: Sparta Racing Team
Победи: 8
Подиуми: 13
Пол-позишъни: 5
Управление: Logitech DFP
Любим отбор/и: Нямам
Любим пилот/и: Ayrton Senna
Обратна връзка:

IlkaHilka написа:Що да прекъсвате бе,пичове?Тъкмо си купих пуканки.Много ми е забавно как единия се кълне,че е най-коректния пилот,а другия бил от 20 години в симрейсинга.Коя точно игра те запали през 1992-а за симрейсинга и на каква машина си я играл,че ми е много интересно?И 2000-а точно в коя лига участва :tmi: ,щото тогава нета беше-,,Алооо,затвори,че сме дублекс,, . Ама Ичков едва ли си спомня.

По темата-ЗА наказание съм,както съм и доста учуден от поведението на Леонов,понеже момчето последно като караше в ГП2 се представяше доста сносно и беше с почти коректно каране.Надявам се,че ще си вземе поука и ще пооправи нещата.

п.п.И с оглед моето по-нататъшно ограмотяване-какво аджеба е фрустрация :dull:
Първата игра която се води симулация е Indy 500 от края на 80-те, но лично за мен това бяха Grand Prix 1 и Indycar Racing 1 от началото на 90-те (92-93), след това има доста други основно на Microprose и Papyrus - Grand Prix 2, Indycar Racing 2, Viper Racing, Grand Prix Legends, Nascar Racing сериите и чак след това се появиха и симовете на EA и по-конкретно ISI.

Относно онлайн състезания и лиги, свестен интернет (не dial-up) има още от 99-та, а аз почнах да карам в GPL лиги от 2001-а. Който не вярва си е негов проблем, то си има уебсайтове със статистики, както и форуми. Не знам защо си въобразяваш че симрейсинг лигите са нещо от скоро или че се е ползвало само dial-up преди 10-12 години. Мога да ви кажа че на ISI отне много време докато направят свестен multiplayer код който да става за сериозно каране в лиги, но Papyrus отдавна го бяха постигнали в GPL и Nascar Racing 2003. Затова и не съм се занимавал с EA симовете сериозно до преди 2005-2006-а, а дори след като излезе rFactor отне няколко години преди да започнат да правят наистина добри модове.

А относно картинг опита ми, не е много но в края на 90-те съм карал известно време 125cc с 6 предавки преди да му се счупи скоростната кутия и да се наложи да спра поради липса на средства.

Въобще не съм целял да се хваля, но явно беше нужно за Адриян да вметне опита си в картинга сякаш това дава тежест на мнението му, та реших да сторя същото щом е толкова важно за него.

Фрустрация - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D1% ... 0%B8%D1%8F :wondering:

Иначе, Адрияне, не опира до това да спра да карам тук. Ти го изкарваш сякаш всичко е наред и няма нужда никой да промени нищо в карането си. Ако беше така нямаше да има контестации и дискусии. Доста ми допада да карам тук и мисля че ти и още доста хора имате много талант и скорост, но аз говоря за навиците на каране при директна борба с други пилоти които водят по-често до инциденти отколкото е нужно. Всеки греши, но когато се случва нон-стоп явно трябва да се вземат някакви мерки, не мислиш ли?
Аватар
k.r.
Intermediate
Intermediate

Ице (ако мога да те наричам така) ,има много косури за изчистване на всички,но....нека си траем,да спрем до тук и така. Името ми е Адриан ,за което да помоля като ме пишати другите момчета :) Радвам се че си се пробвал със картинг спорта,но парите са проблем на всеки в то зи спорт. Участвах мпреди две години на зимната пауза в един шампионат на ф1 и беше мога да ти кажа.......бледнееше пред инцидентите в нашата лига .Ако има нещо да се доискусорява,нека се включи Ники Костадинов,който пък следи почти всяка борба . Повече не искам да взимам участие в тоя разговор.

По темата Леонов споерд мен може да му се напраи забележка на карането ,като се накаже и така да осъзнае какво да прави занапред .
Аватар
ivanstefchev
Организатор
Организатор
Име: Иван Стефчев
Дебют: ГП на Европа 2009
Сайт: www.Simracing.BG
Любим пилот/и: Люис Хамилтън
Обратна връзка:

6 гласа ЗА
2 гласа ПРОТИВ

Контестацията се приема. Иван Леонов ще получи наказание по т.5.2.1. с добавяне на 15 секунди към състезателното му време в следващото състезание, в което той вземе участие.

Ограничавайте се със спама следващия път.
Заключено