Другото което ме подразни,влизам да тренирам,вие от Евента решавате да правите състезание,не се интересувате ,че някой иска да тренира

Не си мисли ,че ще подаря позиция или че няма да мърдам,дали ти харесва или не......... все ми е едно .
Карам от началото на сезона тук конкретно, не от 6 старта, а иначе имам над 500 официални състезания в сериозни онлайн лиги, и то повечето в GPL където дори едно леко докосване обикновено води до фатални последствия, та не си въобразявай че не знам за какво говоря. Тук сте свикнали да се подпирате нон-стоп разчитайки на намаления damage на 35%, но това не го прави нормално или спортсменско, нито те прави по-добър пилот.k.r. написа:Точно ти ли намери да ми говориш за каране,като караш от 6 състезания ? Или пък си бил 100% сигурен ,че няма да финиширам или пък че се удрям всяко състезание ? Гледай си твоето каране,аз ще си гледам моето,а колкото до агресията ,ти не си по-малко агресивен и като гледах реплея на Фуджи ме учуди ,че караш по такъв начин,пък сега ми обясняваш колко съм бил едва ли не смотан ,нямало да финиширам и подобно глупости . За толкова години имам 5 оплаквания от пилоти във симрейсинга,а ти като натрупаш 4 години или колкот можеш,тогава можеш да даваш мнение на пилоти,с които си се борил едно състезание
Другото което ме подразни,влизам да тренирам,вие от Евента решавате да правите състезание,не се интересувате ,че някой иска да тренираПравете си личен сървар,а не по тоя начин .
Не си мисли ,че ще подаря позиция или че няма да мърдам,дали ти харесва или не......... все ми е едно .
hristoitchov написа:
а иначе имам над 500 официални състезания в сериозни онлайн лиги, и то повечето в GPL - Следователно,защо не караш пак там,ми се ядосваш с малоумни и слаби пилоти като мен ?
Относно Fuji точно ти се удари в поне 4-5 пилота , като в някои от тях по няколко пъти.-Съмнямвам се да съм имал повече от 4 докосвания,камо ли по няколко пъти !!!
След Fuji обаче просто ме е страх да се забавя на старта и да се озова в групичката пилоти където си ти,- Благодаря за комплимента,сигурно наистина съм добър
![]()
Първата игра която се води симулация е Indy 500 от края на 80-те, но лично за мен това бяха Grand Prix 1 и Indycar Racing 1 от началото на 90-те (92-93), след това има доста други основно на Microprose и Papyrus - Grand Prix 2, Indycar Racing 2, Viper Racing, Grand Prix Legends, Nascar Racing сериите и чак след това се появиха и симовете на EA и по-конкретно ISI.IlkaHilka написа:Що да прекъсвате бе,пичове?Тъкмо си купих пуканки.Много ми е забавно как единия се кълне,че е най-коректния пилот,а другия бил от 20 години в симрейсинга.Коя точно игра те запали през 1992-а за симрейсинга и на каква машина си я играл,че ми е много интересно?И 2000-а точно в коя лига участва,щото тогава нета беше-,,Алооо,затвори,че сме дублекс,, . Ама Ичков едва ли си спомня.
По темата-ЗА наказание съм,както съм и доста учуден от поведението на Леонов,понеже момчето последно като караше в ГП2 се представяше доста сносно и беше с почти коректно каране.Надявам се,че ще си вземе поука и ще пооправи нещата.
п.п.И с оглед моето по-нататъшно ограмотяване-какво аджеба е фрустрация