Анкета за мен Адриан Петков

Неактивен форум, от времето, когато контестации се подаваха тук. Заключен и все още съществуващ - като архив.
Заключено
Аватар
k.r.
Intermediate
Intermediate
Мнения: 399
Регистриран на: Пон 11 Май, 2009 6:34 am
Име: Адриан Петков
Дебют: Monaco 2009
Отбор: Pepsi F1 Team
Позиция в отбора: Director,first pilot
Подиуми: 3
Пол-позишъни: NONE
Управление: G25
Любим отбор/и: McLaren
Любим пилот/и: M.Schumacher>A.Senna>K.Raikkonen
Местоположение: Sofia

Нека всеки сподели борил се с мен на пистата за тези години и да каже ,дали пък наистина съм толкова агресивен,колко хора са отпаднали от моето каране,колко съм ударил и т.н. За 4 години каране в тази лига съм имал 2 наказания,едно за кът и едно подобно на сегашното на Кичуков . Ако гласовете са повече положителни,напускам лигата,за да си карате спокойно :handshake:

Ще помоля пилотите Тодор Пангев и Христо Ичов да не взимат участие,тъй като според тях аз съм камикадзе,талибан и кво ли още не ,но не и пилот ,а да поясня че са от началото на 2012 в нашият шампионат и с двамата съм имал схватка точно 2 състезания !!!!! Тъй че моля ви ,спазете молбата ми и се въздържайте от компетентни коментари (Христо Ичов и Тодор Пангев )
LEAVE ME ALONE ,I KNOW WHAT I'M DOING
Аватар
Canzone_Dido
БгФ1 Шампион за 2007, 2009 и 2010
БгФ1 Шампион за 2007, 2009 и 2010
Мнения: 2457
Регистриран на: Нед 17 Апр, 2005 11:00 pm
Име: Диян Костадинов
Дебют: Австралия 2005
Отбор: Eventa Simracing
Позиция в отбора: Собственик и Първи пилот
Победи: 51
Подиуми: 73
Пол-позишъни: 46
Сайт: www.eventa-simracing.com
Управление: Logitech G27
Любим отбор/и: Eventa Simracing
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Моето лично мнение е че ти си много добър пилот и ще е жалко лигата да загуби още един добър пилот. От доста време не следя кой знае колко ситуацията в лигата, но последно време все се натяквам на теб и че си свързан с наказания. Според мен с тези контестации прекалено много се филмирате, гледате под лупа реплеи и къде може да се извади наказание за някой и да спечелите аз на това му викам "нечестна позиция". Аз от Евента не съм видял някой да пуска контестации, а сме 4-5 пилота. Все пак дошли сте да си правите кефа, дали 4-то или 5-то място какво е значението. Трябва ли за 1-2 точки да си разваляте взаимоотношение и да стават интриги в лигата. Преди години и аз съм бил така и съм се борил за всяка точка, но като гледам прекалено много издребнявате.

П.С. Може до края на сезона да се включа в едно-две състезания да видим накъде върви лигата.
Аватар
Pangev
Beginner
Beginner
Мнения: 30
Регистриран на: Нед 09 Окт, 2011 6:34 pm
Име: Todor Pangev
Дебют: Monaco 2008 - Singapore 2011
Отбор: Turbo Racing
Позиция в отбора: 2-ri Pilot
Победи: 0
Подиуми: 0
Пол-позишъни: 0
Сайт: bcl-bg.com
Управление: Speedlink GLFF
Любим отбор/и: Mclaren
Любим пилот/и: J.Button

Адриане , виж сега пак не си разбрал какво искам да кажа!
Аз не казвам , че си лош пилот! Ти си адски бърз и много бързо се адаптираш!Просто аз не знам как да ти обясня , че това което направи с контестацийте ... Все едно издребняваш човек! Не мисля , че си чак толко нечовечен! Аз не искам ти заради които и да било да си тръгваш от лигата или каквото и да било.Аз имах предвид точно това , че уважението се губи на пистата и извън нея! Вместо да се уважаваме , то половината се плюваме като цигани!

Аз немога да ти променя мнението , но не мисля , че това е начина!
Аватар
k.r.
Intermediate
Intermediate
Мнения: 399
Регистриран на: Пон 11 Май, 2009 6:34 am
Име: Адриан Петков
Дебют: Monaco 2009
Отбор: Pepsi F1 Team
Позиция в отбора: Director,first pilot
Подиуми: 3
Пол-позишъни: NONE
Управление: G25
Любим отбор/и: McLaren
Любим пилот/и: M.Schumacher>A.Senna>K.Raikkonen
Местоположение: Sofia

Интересно е ,че в един коментар пишете ,че съм рогач,в друг не :) Иначе винаги съм искал ако мога със всички да се разбирам,но не може човек борил се смен 1 път и да вади заключение за мен нали ? Относно контестацийте,не издребнявам,срещу мен са пускали всевъзможни,това ми е втората контестация . Тоше,ако погледнеш репа от моята камера,в нито една ситуация не те виждам,докато не бе бутнеш,ако ти виждам част от болида,няма да те затворя никога,но.... като няма как да видя какво става зад мен освен като си наистина зад мен :) Мони ме изпревари успях да го видя в последния момент,иначе бях тръгнал да си завивам . Както и да е ,живи и здрави .

Благодарско на Дидо за мнението,рядко се включва,но.... уместно :) Тоше,не искам да ги приемаш нещата на пистата толкова навътре,лалто и Христо,от там тръгна всичко.С вас двамата имам по една схватка в отделни състезания ,а стана една,та нека се изкажат повече хора за мен :) Ще съм благодарен на всички :?: :arrow:
LEAVE ME ALONE ,I KNOW WHAT I'M DOING
Аватар
Hauk
Организатор
Организатор
Мнения: 602
Регистриран на: Съб 07 Окт, 2006 11:00 pm
Местоположение: София
Обратна връзка:

Адриане, твърде много се вживяваш. Какви са тези вотове на доверие не мога да разбера. Винаги съм казвал, че си труден за изпреварване и на границата на правилата защитаваш позицията си, но с удоволствие гледам борбите ти с останалите на пистата - все пак това си е състезание и мястото в колоната не се подарява на никой. Мисля, че ако някой е недоволен от теб - да се оплаква. Отбора TFT и ClubF1 няма да пускат контестация срещу никого, освен ако не е налице умишлен удар.

Иначе с тези контестации започнахте да се оливате....
Николай Костадинов
Club F1 Racing
Мениджър
Аватар
speeda5
Модератор
Модератор
Мнения: 180
Регистриран на: Нед 23 Ное, 2008 12:00 am
Име: Петър Кичуков
Дебют: ГП-Турция 2009
Отбор: BMW Shark F1 Team
Позиция в отбора: Пилот
Победи: 2
Подиуми: 10
Пол-позишъни: 1
Управление: Logitech Driving Force GT
Любим отбор/и: Ferrari
Любим пилот/и: Michael Schumacher
Местоположение: Пловдив
Обратна връзка:

Hauk написа:Иначе с тези контестации започнахте да се оливате....

Ники точно ти си ме наказвал в ГП2 за ДОКОСВАНЕ и си ме отнемал и подиуми и незнам си какво, което няма значение, но незнам, как ти преди наказваше за какво ли не сега всичко ти се вижда като Р инцидент..Може би преди ти пукаше повече или...?Признавам си мързи ме да си изкарам ситуации от 2009,2010 в който като сравниш как си преценял някой ситуации спрямо сега просто ще се хванеш за главата.

По темата..Адриане с теб винаги е било предизвикателство да се боря.Понякога на ръба на правилата, но не съм имал инциденти с теб, поне не помня.Лигата ще изгуби ако те няма.
Аватар
momcata
Intermediate
Intermediate
Мнения: 351
Регистриран на: Вто 07 Мар, 2006 12:00 am
Име: Момчил Пенов
Дебют: Австралия - 2007
Отбор: Club The Flying Team
Позиция в отбора: тОстер
Управление: Saitek 440
Любим отбор/и: Ferrari - Forza Ferrari!!!
Любим пилот/и: Michael Schumacher
Местоположение: България!
Обратна връзка:

По темата, не смятам, че е нужно Адриян да напуска. Твърд пилот, понякога малко по-нахален , но в рамките на правилата.

Кичук: тогава беше друго, не само ти всички отнасяхме много наказания РК следеше всичко под лупа. Имал съм наказания за кътове, при което всички виждаха, че при излизане от идеалната линия и бурдюр ми пада км-то с 20-30 км и губя.
По отношение на контестации наистина стават много и излишно. Все още откакто съм пилот не съм подавал контестация. Последния пример беше точно с Адриян който ме изпревари, докато изпреварвам. Но случаят е единичен и се разбрахме след състезанието като бели хора. И мисля, че Дидо е прав за това, че тук сме да се забавляваме. Нали точно заради некви такива интриги се отцепиха някои хора. Все по-малко са състезанията с пълен грид, така предпочитам АДриян да е зад мен, а не някоя "плънка" дето само попълва бройката и на 1-вия завой прави "тотална щета" повличайки една сюрия народ. Така, че да се пазят такива като него е препоръчително, както и целия топ 12 от бгф1-то

PS Ако трябва да бъда, честен, още като помощник коментатор на Ники в едно от предаванията, определих като най-арогантно и нахално изпреварващ пилот точно Христо Ичов, който тогава се още не познавах, но имаше една серия от такива изпреварвания с подпирания и подобни в началото на сезона, след което се оправи. А да не говорим, че всеки понякога има лош ден и прави глупости на поразия.
Момчил Пенов
test pilot - Club TFT
Аватар
hristoitchov
Novice
Novice
Мнения: 176
Регистриран на: Съб 07 Апр, 2012 9:47 pm
Име: Христо Ичов
Дебют: Australia 2012
Отбор: Sparta Racing Team
Победи: 8
Подиуми: 13
Пол-позишъни: 5
Управление: Logitech DFP
Любим отбор/и: Нямам
Любим пилот/и: Ayrton Senna
Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
Обратна връзка:

momcata написа: PS Ако трябва да бъда, честен, още като помощник коментатор на Ники в едно от предаванията, определих като най-арогантно и нахално изпреварващ пилот точно Христо Ичов, който тогава се още не познавах, но имаше една серия от такива изпреварвания с подпирания и подобни в началото на сезона, след което се оправи. А да не говорим, че всеки понякога има лош ден и прави глупости на поразия.
Вместо да ме плюеш все зад гърба ми, можеш да ме добавиш на скайп (hristo_cm) и да коментираме тъй наречените изпреварвания с подпирания които според теб са арогантни и нахални, защото ти гарантирам че не си прав и че ако погледнеш от повторението ще ти стане пределно ясно. Аз мога да извадя десетки ситуации от повторенията на състезанията които са заслужавали контестации но съм се въздържал дори да ги коментирам публично. Също така ако желаеш мога и да те светна по въпроса който явно много те дерзае, а именно пазенето на гумите. ;)

А относно Адриан, както вече казах и на Кичуков - нищо лично. Всички тези дискусии са за начина на каране на пистата и обсъждане на конкретни ситуации, и просто ми се струва адски странно пилотите които участват в най-много инциденти (било то и дребни като побутвания) да подават най-често контестации против останалите, и то да се стига до такова издребняване като кой на коя обиколка с колко бил пресякал завой. Нямам против самите хора, а като скорост и талант съм го заявявал неведнъж че не липсват, а напротив. Забавлението обачи свършва в момента в който се започнат такива удари под кръста поради неспособност да се приеме поражение на пистата. Идеята е да се подобрят нещата, не да се напуска лигата.
Аватар
k.r.
Intermediate
Intermediate
Мнения: 399
Регистриран на: Пон 11 Май, 2009 6:34 am
Име: Адриан Петков
Дебют: Monaco 2009
Отбор: Pepsi F1 Team
Позиция в отбора: Director,first pilot
Подиуми: 3
Пол-позишъни: NONE
Управление: G25
Любим отбор/и: McLaren
Любим пилот/и: M.Schumacher>A.Senna>K.Raikkonen
Местоположение: Sofia

Благодаря на всички за коментарите,а относно контестаций,от както съм пилот тук,съм пускал 3 със тази :) Просто при първата атака на Тошето на Унгария(който иска да я прегледа ситуацията) му бе доста оптимистична .Нека си останем с уважение и живи и здрави да се събираме и да се забавляваме :)
LEAVE ME ALONE ,I KNOW WHAT I'M DOING
Аватар
momcata
Intermediate
Intermediate
Мнения: 351
Регистриран на: Вто 07 Мар, 2006 12:00 am
Име: Момчил Пенов
Дебют: Австралия - 2007
Отбор: Club The Flying Team
Позиция в отбора: тОстер
Управление: Saitek 440
Любим отбор/и: Ferrari - Forza Ferrari!!!
Любим пилот/и: Michael Schumacher
Местоположение: България!
Обратна връзка:

Оф топик : Това не се казва зад гърба :) A пред гърба :)
Добавил съм те в скайп, освен това Ицо това беше казано в различна светлина, 1-во без никаква злоба, 2-ро подчерава това, че Адриян далеч не е най-грубия ШОФЬОР на света :)
Have a nice day :)
Момчил Пенов
test pilot - Club TFT
Аватар
Canzone_Dido
БгФ1 Шампион за 2007, 2009 и 2010
БгФ1 Шампион за 2007, 2009 и 2010
Мнения: 2457
Регистриран на: Нед 17 Апр, 2005 11:00 pm
Име: Диян Костадинов
Дебют: Австралия 2005
Отбор: Eventa Simracing
Позиция в отбора: Собственик и Първи пилот
Победи: 51
Подиуми: 73
Пол-позишъни: 46
Сайт: www.eventa-simracing.com
Управление: Logitech G27
Любим отбор/и: Eventa Simracing
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Аз тука си мисля, че цялата тема стана един Off Topic. Стегнете се и не коментирайте тука сблъсъци от началото на века ми дайте си мнението ако имате такова за Адриан.
Аватар
mladenov
Novice
Novice
Мнения: 216
Регистриран на: Вто 06 Окт, 2009 2:05 pm
Име: Иво Младенов
Дебют: Бразилия 2009
Отбор: BMW Shark Racing
Позиция в отбора: 2-ри пилот
Победи: 1
Подиуми: 4
Пол-позишъни: 1
Управление: Волан: Logitech Driving Force GT
Любим отбор/и: Ferrari
Любим пилот/и: Fernando Alonso

Адриане, според мен ти си много добър пилот. Откакто караме двамата тук постоянно си се борел за всяка една позиция и никога не си отстъпвал при каквито и да е ситуации. Единственото нарушение, което си правил, беше тая година на Япония, но на всеки се случва да сгреши. Лично аз си мисля, че такъв човек като теб трябва да остане в лигата, защото вече няма да ми остане с кого да се боря :)
Аватар
Canzone_Dido
БгФ1 Шампион за 2007, 2009 и 2010
БгФ1 Шампион за 2007, 2009 и 2010
Мнения: 2457
Регистриран на: Нед 17 Апр, 2005 11:00 pm
Име: Диян Костадинов
Дебют: Австралия 2005
Отбор: Eventa Simracing
Позиция в отбора: Собственик и Първи пилот
Победи: 51
Подиуми: 73
Пол-позишъни: 46
Сайт: www.eventa-simracing.com
Управление: Logitech G27
Любим отбор/и: Eventa Simracing
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Единственото извинявам се че пак коментирам, имах един инцидент с теб Адриане на Сингапур 2010 сезон, когато ме избута и счупих крило ако помниш и сега се сетих, че ти май докато караш не гледаш много огледалата. Това ще е хубаво да го правиш, просто го приеми като приятелска забележка :)
Аватар
k.r.
Intermediate
Intermediate
Мнения: 399
Регистриран на: Пон 11 Май, 2009 6:34 am
Име: Адриан Петков
Дебют: Monaco 2009
Отбор: Pepsi F1 Team
Позиция в отбора: Director,first pilot
Подиуми: 3
Пол-позишъни: NONE
Управление: G25
Любим отбор/и: McLaren
Любим пилот/и: M.Schumacher>A.Senna>K.Raikkonen
Местоположение: Sofia

Canzone_Dido написа:Единственото извинявам се че пак коментирам, имах един инцидент с теб Адриане на Сингапур 2010 сезон, когато ме избута и счупих крило ако помниш и сега се сетих, че ти май докато караш не гледаш много огледалата. Това ще е хубаво да го правиш, просто го приеми като приятелска забележка :)

помня го защото ме наказаха тогава и ми взеха подиума :)

Ивак,евала за коментара :) малко пресилен струва ми се :clap: но може да е и така :)
LEAVE ME ALONE ,I KNOW WHAT I'M DOING
Заключено