Япония - коментари

Най-добрите пилоти в България в борба за титлата! Дискусия и всичко нужно за новият сезон - мод, добавки, помощни материали, обяви за свободни места в отбори, презентации, помощ за нови потребители и бъдещи пилоти и т.н.
Аватар
ivanstefchev
Организатор
Организатор
Име: Иван Стефчев
Дебют: ГП на Европа 2009
Сайт: www.Simracing.BG
Любим пилот/и: Люис Хамилтън
Обратна връзка:

Благодаря на всички, които успяха да се включат! Надявам се да сте се забавлявали! Също така, се надявам вече всички да се върнали от почивки и до края на сезона всички отбори да се отнесат по-сериозно към участието си в шампионата :yes:

Брутален фал-старт на половината грид. Много бих искал да разбера какво точно се случи... :lol: :movie:
Аватар
Nikolai Karakolev
Beginner
Beginner
Име: Николай
Дебют: Aвстрия 2021
Отбор: Apex Oracle Racing
Победи: 0
Подиуми: 2
Пол-позишъни: 0
Управление: Trustmaster T300
Любим отбор/и: FERRARI
Любим пилот/и: Kimi Raikkonen

Получи се забавно състезание, макар и с фал старт! :Д Като цяло при мен сякаш за момент изчезнаха лампите и веднага вкючих първа ама уви не беше така... Поне бая хора имаше около мен, че да има борба. На моменти имаше накъсвания играта, но за щастие нямаше нищо фатално, освен едно тежко дрифтене в стил Токио към края, което ми загуби не малко ценно време... Също и някои неназовани хора от трафика доста удобно се въртяха пред мен, че да ме бавят. :Д На Спа очаквам доста по-силно състезание и ако ще мога да повторя Австрия, там ще е!
Аватар
NassimFTW
Beginner
Beginner
Име: Nassim Roula
Дебют: Bahrain 2023
Отбор: Braking Point Racing
Победи: 0
Подиуми: 2
Управление: Thrustmaster T300RS w/ SF1000 wheel & T3PM pedals
Любим отбор/и: Oracle Red Bull Racing
Любим пилот/и: Max Verstappen
Обратна връзка:

For me, apart from the amazing start and good pace in the middle of stints, it was a shit race. Too many mistakes and a crash with Ivan Ivanov when I had potential for p2. Leonov was unbeatable in stint three, amazing pace and also amazing consistency which is very important. It's very clear that he stands out among a group of very quick drivers. Gongratulations Ivan Leonov.
Nassim Roula

Braking Point Racing
Аватар
Schumata
Novice
Novice
Име: Петър Николов
Отбор: Sparta
Управление: Thrustmaster TS-PC RACER Ferrari488

Не можах да направя обиколка без грешки в квалификацията. В крайна сметка дори да бях успял да направя толкова, колкото можех, щях да съм максимум едно място на грида по-напред

Направих за първи път в живота си фалстарт. За късмет имаше още няколко човека, които направиха също и бяха вкарани в бокса.

Направих почти безгрешно състезание, добро изпълнение на стратегията си, но завърших една шести. Доста скорост ми липсваше отново и отново имах проблем с гумите след определена обиколка. Въпреки това успях да направя няколко битки, които от лайв-а виждам, че са се получили добре
Публикувай отговор