Италия - коментари

Най-добрите пилоти в България в борба за титлата! Дискусия и всичко нужно за новият сезон - мод, добавки, помощни материали, обяви за свободни места в отбори, презентации, помощ за нови потребители и бъдещи пилоти и т.н.
Аватар
ivanstefchev
Организатор
Организатор
Мнения: 775
Регистриран на: Сря 15 Авг, 2007 11:00 pm
Име: Иван Стефчев
Дебют: ГП на Европа 2009
Сайт: www.Simracing.BG
Любим пилот/и: Люис Хамилтън
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Поздравления за Насим и Braking Point Racing! Изключително силно каране! Надявам се в следващите стартове повече пилоти да могат да вземат участие и всички да сте се забавлявали, разбира се. :handshake:

Искам да обърна специално внимание към хората, които си позволяват да обижат, псуват и прочие. Моля ви, не го правете в сървъра, сайта, дискорд или официалните канали на шампионата. Не съм сигурен какво точно се случи днес - кой крив и кой прав, но не мисля да се задълбочавам защото подобно нещо не заслужава вниманието и времето ми. Знам само, че езика, който използва Николай беше абсолютно недопустим. Поемайте си повече въздух и бройте до 10, преди да кажете нещо, когато сте ядосани бе! Общността ни няма нужда от подобни прояви и всичко подобно, което се случи за напред ще бъде в резултат на бан. Каквито и проблеми да имате помежду си, моля да ги решавата на лични съобщения. Каквото и да се случва между вас на пистата - има си ред, който трябва да се следва. Търпелив човек съм и винаги съм казвал, че всеки има право да втори шанс, но всичко си има и граница, която не трябва да бъде преминавана. Благодаря за вниманието. :yes:
Аватар
samuil0501
Beginner
Beginner
Мнения: 72
Регистриран на: Пон 14 Сеп, 2020 8:10 pm
Име: Самуил Иванов
Дебют: 2020 Istanbul Park
Отбор: NetRex GrandPrix
Победи: 2
Подиуми: 12
Пол-позишъни: 3
Сайт: https://www.patreon.com/SamuilIvanovACpics
Управление: Thrustmaster T300
Любим отбор/и: Mercedes
Любим пилот/и: Ayrton Senna, Lewis Hamilton
Местоположение: Добрич
Обратна връзка:

First of all GG to Nassim, brilliant drive! Макар да имах над 400 обиколки в сървъра, стартирах 10-ти и завърших 8-ми. Просто Монца не е моята писта, не бях сигурен в колата, никога не съм когато няма притискане. Бъдете сигурни, че няма да се оставя и за Сузука ще съм 1-ви. До следваща седмица!
Samuil Ivanov
NetRex Grand Prix
Аватар
Nikolai Karakolev
Beginner
Beginner
Мнения: 44
Регистриран на: Пет 17 Май, 2013 3:27 pm
Име: Николай
Дебют: Aвстрия 2021
Отбор: Apex Oracle Racing
Победи: 0
Подиуми: 2
Пол-позишъни: 0
Управление: Trustmaster T300
Любим отбор/и: FERRARI
Любим пилот/и: Kimi Raikkonen

Извинявам се за изпускането на емоциите ми, няма да се повтори, гарантирам! :) Успех на всички на Япония, мен не ме търсете.
Аватар
NassimFTW
Beginner
Beginner
Мнения: 22
Регистриран на: Вто 14 Мар, 2023 7:30 pm
Име: Nassim Roula
Дебют: Bahrain 2023
Отбор: Braking Point Racing
Победи: 0
Подиуми: 2
Управление: Thrustmaster T300RS w/ SF1000 wheel & T3PM pedals
Любим отбор/и: Oracle Red Bull Racing
Любим пилот/и: Max Verstappen
Местоположение: Nybro
Обратна връзка:

Not much to add, just incredibly happy to have gotten my first win! I'm hoping I can keep up with this pace and get a few more before the end of the season.
Nassim Roula

Braking Point Racing
Аватар
bojo12
Beginner
Beginner
Мнения: 8
Регистриран на: Пон 15 Юни, 2020 9:01 pm

Добро състезание за мен, мисля че можех да се боря за 4то място, но карах много внимателно, защото имам 1 лицензна точка и да не остана с 0😅😅 също гумите ми умряха на 30тата обиколка не знам как избутах до края Петър Николов почти ме хвана. Congrats to Nassim he was very well
prepared for this race he deserves the win!
Публикувай отговор