Бахрейн 2023 - Коментари

Най-добрите пилоти в България в борба за титлата! Дискусия и всичко нужно за новият сезон - мод, добавки, помощни материали, обяви за свободни места в отбори, презентации, помощ за нови потребители и бъдещи пилоти и т.н.
Аватар
ivanstefchev
Организатор
Организатор
Мнения: 775
Регистриран на: Сря 15 Авг, 2007 11:00 pm
Име: Иван Стефчев
Дебют: ГП на Европа 2009
Сайт: www.Simracing.BG
Любим пилот/и: Люис Хамилтън
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Благодаря на всички, които се включиха в състезанието! Пълен грид и абсолютно всички завършиха състезанието, което не се е случвало от много, много време насам! Респект!
Единствено може би, искам да добавя, че имаше много некоректни пропускания от страна на изостанали с обиколка пилоти. Моля, да поработите върху по-чисти и по-навременни пропускания. В края на надпреварата мисля, че двата болида на JPS, които се бореха за 12-13 позиция, успяха провалят НБО опита на Иван Иванов, което е доста жалко.
Очаквам коментарите ви!
Аватар
Nikolai Karakolev
Beginner
Beginner
Мнения: 44
Регистриран на: Пет 17 Май, 2013 3:27 pm
Име: Николай
Дебют: Aвстрия 2021
Отбор: Apex Oracle Racing
Победи: 0
Подиуми: 2
Пол-позишъни: 0
Управление: Trustmaster T300
Любим отбор/и: FERRARI
Любим пилот/и: Kimi Raikkonen

За трафика не ми се говори на мен лично, надявам се да е по-добре другият път. Не всички завършиха за съжаление :'). Получи се интересно състезание като цяло иначе, надявам се до края на сезона да са възможно най-много хората на всяко състезание и да стават интересни нещата! Поздравления за всички на подиума и пак да се извиня на Самуил за инцидента, който не му позволи да догони Насим за втората позиция.
Аватар
bushido
Beginner
Beginner
Мнения: 30
Регистриран на: Съб 01 Мар, 2014 8:49 am

Трудно състезание за мен, свързано с удари и завъртания. Първо някой ме завъртя отзад (май беше лилав болид) още на първи завой, после пък се завъртяха пред мен и аз не можах да избягам. Въобще каръшка работа.Опитах се да подържам темпото на Пашов и да го догоня преди да се джасна в стената и да потроша колата, което си беше пълна аматьорска работа от моя страна. Реших да не я правя в бокса за да не губя време, обаче колата не беше същата и работата стана ясна. Трябва да се научиме да влизаме по-внимателно в първите 3-4 завои докато има влакче. Състезанието не се решава още на старта. Влизането на повечето състезатели 2 пъти в бокса потвърди мнението ми че 170% износване е перфектно за нашата дистанция. Поздравления за Леонов и подгласниците му.
Ивайло Каменов
Silver Arrows F1 Racing
Аватар
Schumata
Novice
Novice
Мнения: 104
Регистриран на: Вто 15 Юни, 2010 4:15 pm
Име: Петър Николов
Отбор: Sparta
Управление: Thrustmaster TS-PC RACER Ferrari488

Първо благодаря на Иван Стефчев и колегите от Спарта за възможността изобщо да карам в този старт. Организацията ми хареса, всичко беше на много добро ниво.

Бях много бавен, но за съжаление и ниските кадри и насичане допълнително ме бавеха. Бях тренирал много, но явно не разбирам как да си настройвам болида, а дори с чужди настройки не съм бърз. На първи завой и на втори ме удариха и завъртяха, след това мисля че и във втората обиколка. На първи завой мисля, че не се върнах много добре, но бях станал разноглед от толкова завъртяли се болиди

От живото предаване изглежда, че съм ударил съотборника си при завиване на трети завой (където едновременно се опитахме три болида да влезем), въпреки че нямах спомен за такова нещо. Моите спомени бяха, че бях бутнат от някой и след това аз ударих, но от предаването не се виждаше това

Цяло състезание карах сам главно, от ударите болида не бе добър, но като цяло и нямах никакъв шанс след такива удари да стигна по-далеч от 9то място. Никога не съм завършвал толкова назад : V

4 години не бях карал в никакви лиги и дори като тествах през 2021 и 2022 не съм се гонил с други хора. . Мисля, че на квалификацията добре се представих, въпреки че една от обиколките където свалях 400 хилядни се провали заради засичане и последвало завъртане. В Състезанието мисля, че никъде не използвах грешно ДРС и успях да направя някои битки. Ще ми трябва време да свикна. Надявам се покрай работа да ми остава време да тренирам и да участвам.

На Джеда много ниски кадри имам и не знам дали ще успя да участвам. Ще си купя нов компютър, но акто цяло е много вероятно да не е готов до края на седмицата :D

Успех на всички на Джеда
Публикувай отговор