Монца 2011 - коментари

Заключено
Аватар
racer
БгФ1 Шампион за 2008
БгФ1 Шампион за 2008

:arrow:
Аватар
racer
БгФ1 Шампион за 2008
БгФ1 Шампион за 2008

Ей това вече наистина ми беше последния старт на този "симулатор" !!!!!!!!! Не мога повече да го търпя.Дорти и за пари ще откажа!
Къдрек,така ли се спира е?!?????? На 2сек си зад мен и ме отнасяш като вестник на 1-и завой :X :X :X Ей точно и заради такива изпълнения няма смисъл да се кара :X
Пожелавам ви весело искарване....
Аватар
Schumata
Novice
Novice
Име: Петър Николов
Отбор: Sparta
Управление: Thrustmaster TS-PC RACER Ferrari488

ОСвен че ми друсаше много а и една от причините да не карам беше че пистата разполага с дълги прави и остри спирания и като се сетя какво стана в Белгия и викам да не си вдигам нервите като карам на Монца :lol:
Аватар
IteraRT_Todor
БгФ1 Шампион за 2006
БгФ1 Шампион за 2006
Име: Тодор Василев
Дебют: Мелбърн 2005
Отбор: Евента Ф1
Позиция в отбора: втори пилот
Управление: Logitech G29
Любим пилот/и: Михаел Шумахер
Обратна връзка:

Ще започна с това, че след финала на състезанието в профила ми показваше общо навъртяни обиколки на пистата до тук - 99 :D от които само състезанието е 53 и останалото квалификацията и свободната тренировка преди нея. Нямах нито една обиколка до днес както и сетъп. Надявах се на еднствено на шоу и долу горе се получи в някаква степен. Все пак 5 позиция е добре дошла. Съжалявам за Кабака накрая, не знам какво му се случи но се ядоса доста. Добра психологическа битка с Жечо също така в последния стинт. Това е общо взето.
Колко много са 5 км/ч
Любимото ми
Michael Schumacher: 1994 1995 2000 2001 2002 2003 2004
Аватар
Dechev
Novice
Novice
Име: Павел Дечев
Дебют: Канада 2010
Отбор: ТРГ
Позиция в отбора: тест пилот
Победи: 5
Подиуми: 12
Пол-позишъни: 3
Управление: Trust FF380
Любим отбор/и: McLaren
Любим пилот/и: А.Сена , Х.П.Монтоя

Бях решил да карам с 2 стопа стратегия , но на куала неможах да дам добро време 1-вата серия бързи и затова реших да мина на по-скоро плаваща стратегия и направих още една серия за да подобря стартовата си позиция , като не съм очаквал да взема пола.
Старта мина добре и се радвам , че решението ми за допълнителна бърза обиколка в куала се отплати , тъй като избегнах проблемите по-назад в колоната , които и очаквах. После се захапахме със Станислав , като до боксовете си разменихме сигурно поне 10 пъти позициите. Предвид битката ни , времената ни бяха доста слаби , като на моменти си мислех дали да не го пусна на секунда пред мен , че да не си пречим за да натрупаме преднина... но в момента в които му влизах в слипа и не издържах просто :D
Предвид , че не успях да се откъсна , реших да си остана на 2 стопа стратегия. Надявах се след боксовете да изляза точно до Мравката и макар и с тежка кола да се възползвам от слипа му и да не му дам да се откъсне , но бокса ми бе цяла комедия. Тъкмо когато тръгвах , Кабака паркира точно пред мен и се заклещихме като разгонени кучета :D :D :D . Загубих време и Станислав ми дръпна 6-7 секунди , а след това някои бе отнесъл отметиките и на Лесмо 2 , допуках грешки и изоставането ми нарастна. Макар , че нямахме визуален контакт мисля , че се получаваше страхотна гонка по часовник , като в края на 2-рия си стинт вече имах неговото темпо и не му позволявах да направи 22-23 секунди колкото бе 1 бокс.
Веднага след 2-рия ми бокс обаче започнаха колебания в спирачките ми и до края на гонката се налагаше да спирам по-рано от обикновенно... Успях да стабилизирам темпо в долните граници на 1.22 , но Мравката бе много бърз и ми вземаше по 5 десети на лап... както вървяха нещата , след бокса си щеше да излезе около мене и ни очакваха много хубави последни обиколки, където с по-високата си максимална скорост се надявах да грабна победата. За съжеляние Станислав е получил проблем с волана (крайно време е да го смениш) и 2-ра поредна гонка се лишаваме от битка до самия финал. Преднината ми след негови бокс бе около 8 сек и сметнах , че темпото ми е достатъчно добро за да си задържа преднината , както и стана :)

Честито на всички завършили и приятна почивка (НАЙ-ПОСЛЕ!!!) на всички :) :beer:
Аватар
AlonsoBest
Beginner
Beginner
Име: Димитър Танков
Дебют: Германия 2011
Отбор: Scuderia PAXO Junior
Позиция в отбора: Първи пилот
Победи: 0
Подиуми: 0
Пол-позишъни: 0
Управление: Logitech G25
Любим отбор/и: Ферари
Любим пилот/и: Фернандо Алонсо
Обратна връзка:

Какво да кажа за този старт. Отново моя грешка в първите обиколки ме прати ме назад и си карах общо взето сам. След първия ми планиран бокс сипах гориво да капачката и карах 30 обиколки със софт, не знам защо се оплаквате, че гумите не са издръжливи на този мод. Искам да се извиня на Станислав Стоянов за едно не коректно пропускане, просто не очаквах да е толкова близо за Тодор и изобщо не погледнах огледалата. Също искам да се извиня и на Андрей Митров за сблъсъка на първи завой.
Аватар
racer
БгФ1 Шампион за 2008
БгФ1 Шампион за 2008

...баси аматьорската лига е станало тук!.Сега си пуснах повторението и направо съм потресен!Аз спрях късно дори,ама Къдрек,ти направо прекъли просто,плюс това съм по средата на пистата и ти точно в мен реши да се забиеш.Можеше да си избереш вляво или вдясо..... Няма значка колко обиколки сте навъртели,съветвам ви тренирайте стартове яко,понеже се излагаме пред чужденците :D В предишноо състезание пак мн смешно ме забиха на 1-и завой.Там пилота вместо да завие надясно понеже такъв е 1-и завой,той завива наляво и удря мен... :X :X Вижте са ве.Аз за 4-5г. помня да предизвиквал само 1 инцидент на Спа 2009 и то не на старт.А някой хора са редовни абонати на мелетата :X :X :X
Аватар
kadrekov
Semi Pro
Semi Pro

Кабак сори ама из тези пушиляци нищо се невижда спрях максимално рано но не ми се искаше да спирам напълно за да не се нацепи някои в мене .Дори пуснах спирачката мислеики че няма да спрете толкова много........
Иначе какво да кажа пълен провал за мене....средна квалификация добро състезание с интересни битки,и 3 часа главоболие от толкова друсане,на 3 пъти скапаният уин реши да забие за по 3-4 сек кадрите ми падаха до 40-50...така че беше отвратително.Много грешки отърване на точките за спиране,и в краина сметка окосих бъзито влезнах в бокса ДВГ то гръмна и му теглих маината.Иначе танков си е танк....Браво пич :yes: само така се разрива камара с болиди :lol: като се резнеш в нея :tmi:
Незнам дали съм прав но на време 4 .00 от реплеят се вижда как Митака умишлено се опитва да удари болид,Е поне нервите си здържаите бе хора
Последно промяна от kadrekov на Пон 01 Авг, 2011 7:51 am, променено общо 2 пъти.
Аватар
Schumata
Novice
Novice
Име: Петър Николов
Отбор: Sparta
Управление: Thrustmaster TS-PC RACER Ferrari488

Kабак айде виж си неправилните връщания на Спа 2011 и говори пак :yes:
Аватар
AlonsoBest
Beginner
Beginner
Име: Димитър Танков
Дебют: Германия 2011
Отбор: Scuderia PAXO Junior
Позиция в отбора: Първи пилот
Победи: 0
Подиуми: 0
Пол-позишъни: 0
Управление: Logitech G25
Любим отбор/и: Ферари
Любим пилот/и: Фернандо Алонсо
Обратна връзка:

kadrekov написа:Иначе танков си е танк....Браво пич :yes: само така се разрива камара с болиди :lol: като се резнеш в нея :tmi:
Незнам дали съм прав но на време 4 .00 от реплеят се вижда как Митака умишлено се опитва да удари болид,Е поне нервите си здържаите бе хора
Кадрек не знам за какво претендираш. Ако е за 1-ви завой зад тебе идваха 5-6 коли като аз бях пред последен или последен. Ти се беше спрял напречно на идеалната линия. Не знам при такава гъчканица как си мислиш, че всички можем да те видим и да те заобиколим. А за 4,00 от реплея не знам какво имаш предвид. Там ти се забави на ускорението от втория шикан, Пашов успя да намали и не те удари, но аз не успях да реагирам толкова бързо и закачих Пашов, които после не знам какво направи, от 1-ва включи задна и сви към мен, може би е има някакъв проблем с волана незнам.
Аватар
Canzone_Dido
БгФ1 Шампион за 2007, 2009 и 2010
БгФ1 Шампион за 2007, 2009 и 2010
Име: Диян Костадинов
Дебют: Австралия 2005
Отбор: Eventa Simracing
Позиция в отбора: Собственик и Първи пилот
Победи: 51
Подиуми: 73
Пол-позишъни: 46
Сайт: www.eventa-simracing.com