Голема мъка за 1 точица

За куал 2 ми спря нета , 2-3 пъти пробвах да се вържа , ама грънци. Пуснах си едно кафенце и изчаках да стане 12:05 преди да пробвам отново... 2-3-4-5 пъти .... алелуя , в последния момент влезнах. Вкарах си сета за 3 стопа , само , че коригирах горивото - минах на 2 стопа стратегия , в предвид , че стартирах последен.
На старта търгнах перфектно , но болидите пред мене бяха като змиорки , нема отде да се мине

, където и да пробвах , все въртящи се болиди... така изостанах , но подгоних колоната и бързо се залепих зад групичка в която бяка Диан и Кабака. Бе интересно , докато накрая не задминахме по-бавните болиди и вече на по-чиста писта влезнах в добро темпо. Малко преди 1-вия си бокс се погонихме с Тотев , задминах го и бях вече 4-ти , но точно когато влизах в бокса , изостанал болид паркира точно пред мен на подхода към пита , и така загубих окло 2 сек преднина пред Тотев , с който заедно влязохме в бокса. Излязох пак зад него , но успях да го мина сравнително бързо , след което подгоних Василев и Стефчев , които бяха в борба за 5-та позиция. Всичко вървеше по план , докато Ванката не сгреши на 5-ти завой... гледам го да забърсва лявата стена , минах плътно в дясно , но точно в мига в който го разминавах , болида му кривна на дясно и .... колата стана с криво окачване. Времената ми се качиха с 2 сек на обиколка , но сметнах , че ако влезна в бокса няма да имам гориво до финала , затова реших да карам още 4-5 лапс докато не останат 28-9 лапс до финала. Кабака и Тончев ме застигнаха , като реших да ги пропусна без борба , макар , че бях на позиция пред тях и имах темпото да ги задържа , но колата ми бе много трудна за управление , особенно при спиране , затова реших , че по-добре да не се правя

29-30 обиколка влизам в бокса , настроил съм горивото на фул (исках и на медиум-софт да мина , ма пак не можеше :@)... и тогава туш - 70 секунди поправка

... облегнах се на столчето , пламнах си цигарка , сръбнах си от кафенцето ... можех даже и да пусна една вода да го е...
Излязох 13-ти някъде , колата трагедия , на около 30 секунди от точките :@ . В началото ми бе много трудно , но след няколко обиколки влезнах в ритъм , и започнах да топя на тези пред мен. Накрая застигнах Ванката и бяхме в борба за точицата

. Гумите ми отдавна ме бяха оставили (28 лапс с софт направих

)и видях доста зор докато го мина.. Накрая успях , и така 10-ти.
Жалко за проблемите , имах сили за подиум тук.
Честито на Станислав , Дими и Сашо , както и на всички завършили. Благодаря на пичовете с които имах битка и всичко от моя гледна точка бе ОК