Монако - Коментари
- Velev
- Veteran
- Име: Александър Велев
- Дебют: Австралия, Мелбърн 2007
- Отбор: Turbo Racing
- Позиция в отбора: Първи пилот
- Победи: 6
- Подиуми: 30
- Пол-позишъни: 5
- Управление: Trust MasterFF380
- Любим отбор/и: BMW Williams
- Любим пилот/и: Juan Pablo Montoya
- Velev
- Veteran
Re: Монако - Коментари
Много лошо развитие на състезанието и груба грешка от моя страна. В квалификацията знаех, че избраната стратегия от мен и отбора е правилна и очакванията за първа редица за Турбо бяха факт. На старта целта беше да задаржим позоцийте си и така стана. След първия стоп излезнах пред Дулички и започнах да трупам преднина. Бях бърз но малко преди края ме разсеяха и допуснах грешка която ме лиши от първото място. В края притиснах Пашов който се бори мъжки, но бях много по-бърз и го изпреварих в последната обиколка. Въпреки, че изпуснах победата съм доволен от резултата и скороста която имах, защото можеше и по-зле. В крайна сметка това е една игра ...
За Турция искам ново състезание за Турбо без проблеми с техниката ...
За Турция искам ново състезание за Турбо без проблеми с техниката ...
Turbo Racing Group
AutoCare G&V service
AutoCare G&V service
- DULICHKI
- Veteran
- Име: Димитър Дулички
- Дебют: Австралия 2007
- Позиция в отбора: Съсобственик
- Сайт: https://bit.ly/2YVdGAO
- Управление: Волан
- Любим отбор/и: Ferrari
- Любим пилот/и: Михаел Шумахер
- Обратна връзка:
Определено съм със смесени чувства от това състезание. Взимаме добри точки, което неможе да не ни радва. От друга страна поради някакви причини неуспяхме да покажем максимума на нашата кола и определено се движехме на максимум 80-85% от това което може колата на тази писта. Дали в гумите е проблема или просто с огледа на тясната писта карахме с една идея по-предпазливо нз. За незнам кой път вториата ми серия се оказва пълен провал. На тестовете преди състезанието гумите се държат по един начин на самото състезание по съвсем друг. И тук имахме плаваща стратегия и след първия бокс решавахме с колко стопа да е състезанието ни. С оглед на доста добрата ни преднина до бокса и двамата решихме да продължим състезанието с 2 стопа и по този начин да блокираме Диан, който бе единствената заплаха за нас след катастрофата на Станислав Стоянов. Въпреки лошото темпо с по-тежка кола мисля, че можех да задържа Диан поне до влизанията в бокса. На излизане от последния завой обаче копчето ми за смяна на предавките нагоре се смени 2 пъти и по този начин загубих от ускоррението, което позволи на Диан да се изравни с мен. На спирането за завоя си мислех, че се е отказал, но за мое разоарование той се оказа малко пред мен и ускори по-добре. Опитах веднага атака на качването но нямаше как и се отказах. От там дойде познатото за мен този сезон самотно каране. Следях какво прави Сашо и се стремях да карам по-внимателно, тъй като 4тия по това време Пашов бе на цели 40 секунди зад мен. За съжаление Сашо се бутна малко преди края на състезанието и с това изпуснахме победата. Но какво да се прави и това е част от играта. Все пак се радвам, че не е натиснал Ескейп както направи през 2007 (явно мойте думи тогава са си казали своето
) и с много мъжко каране успя да изпревари Пашов в последната обиколка с което добавяме нова ценна точка към актива ни.
Честито на Дидо, много силно и чисто каране, присъщо на голям състезател и шампион.
За ГП на Турция си пожелавам безаварийно състезание за пилотите на Turbo Racing Group.

Честито на Дидо, много силно и чисто каране, присъщо на голям състезател и шампион.
За ГП на Турция си пожелавам безаварийно състезание за пилотите на Turbo Racing Group.
"Faster, faster, faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death." - Hunter Thompson
Моят сим рейсинг ЮТюб канал
Моят гейминг ЮТюб канал
Моят гейминг ЮТюб канал
- DeLzArD
- Child Prodigy
- Име: Станислав Стоянов
- Дебют: Шанхай 2008
- Отбор: Silver Arrows
- Позиция в отбора: Сребърна стрела
- Победи: 22
- Подиуми: Много
- Пол-позишъни: Не е важно
- Сайт: От 2 години не е готов :D
- Управление: Logitech Formula EX
- Любим отбор/и: Ферари
- Любим пилот/и: Доста са
И при мен не мина по най добрия начин.Грешка в последния завой ме лиши от 3 десети аванс от първия и така се наредих трети на грида.И старта ми не беше кой знае какво.Тончев излезе пред мен,на трети завой спря малко по късно и минах напред.Движех се с идентично темпо на пилотите на турбо.Нелепа грешка на шикана до басейна ми коства предно крило и поражения по окачването.От там промених коренно стратегията и сложих гориво за 35 обиколки.Въпреки че бях тежък летях като откачен с постоянни обиколки от 1:14.Настигнах кабакчиев.Видях че на раскас много отвънка подхожда и в следващата обиколка го атакувах успешно отвътре.След 1 обиколка настигнах и злати,който пък беше залепен зад Къдреков.На трети завой се побутнаха с Къдреков и пак аз пострадах.Митака ме атакува от вънка и за четвърти завой не се разбрахме,от което пак аз бях потърпевш.Завъртях се и отново потеглих.Пак настигнах тази колонка от болиди.Атакувах митака отново на раскас успешно и на шикана след тунела цунах оградата яко.Крилото падна и подадох газ през шикана зада освободя пътя.Това което незнаех беше че и гумата беше спукана и нямах никакъв шанс да завия и застанах точно на идеалната линия на излизане от шикана.Доста забавих Кабакчиев за което му се извинявам.Пробвах да завия и да вкарам колата в пътя ама все едно карах колело със заварена вилка.Така нацепих ескейпа с разочерование.Поздравления за Димитър Тончев,кара мъжки и не повтори глупавите ми грешки!
Честито и на Дидо Костадинов безгрешно каране!

Последно промяна от kadrekov на Сря 02 Юни, 2010 10:05 am, променено общо 1 път.
Тръгнах 6ти и бях със агресивна стратегия (3 стопа) на старта минах 3ма, но на 3ти завой сгреших леко и мравката мина пред мен пак. Направо ми омръзна да гледам колата на Дидо в огледалата си
, тоа човек не спря да ма атакува и го поздравявам, защото нито 1 път не ме закачи въпреки че бях много по бавен от него и сигурно е било много изнервящо
. 13 тура го държал след това ме изпревари след лека моя грешка. Карах 4ти стабилно, но като видях крилото на което пише Ред Бул , подпряно до стената на tabac и направо ми призля ... Мравката излезе от сметките и така карах и изпълнявах стратегията си перфектно . Отзаде Пашов беше с мойто темпо, но с 2 стопа. След 2те ми спирания в бокса бях 6ти и гонех TV който беше влизал само веднъж (явно такава му беше стратегията) странното беше , че му слагах ацки много време за много малко обиколки , сигурно е имал яки проблеми. Та точно когато го настигнах , той се разби в стената - счупи крило и пукна гума ... Излезнах 5ти и тъй до финала . Имах малки надежди когато Сашо се разби, но дори с допълнителен бокс пак излезе на 8 сек пред мен . Добро състезание за мен, но слабо за ОТК. Тъпото беше само , че бяхме доста по малко болиди на грида от другите пъти. Надявам се на Турция да има повече хора в сървъра.

Димитър Тончев
Silver Arrows F1 Team
Silver Arrows F1 Team
- IlkaHilka
- Intermediate
- Име: Илия Стойков
- Дебют: USA Grand Prix 2007
- Позиция в отбора: подвижен шикан
- Победи: 0
- Подиуми: 4
- Пол-позишъни: 0
- Управление: квот падне
- Любим отбор/и: Honda
- Любим пилот/и: Jenson Button
Освен че подобрих рекорда за най-много боксове в БГФ1 май друго не направих.Нормално за 0 обиколки тест.Надявам се да не съм пречил много на другите,наистина се постарах този път да бъда максимално колегиален.Като цяло демиджа беше баят и се спуках да сменям предни крила.Имах и 2 интересни случки по време на състезанието свързани с играта.Първо минах с 5 км,ч през шикана при първата загуба на крило(как ми се пукна задна гума при удар отпред така и не разбрах) и веднага бях наказан с 10 сек.,а при последния бокс незнайно защо играта ми изписа,че не може да се сменя горивото след края на квалификацийте(това 10 обиколки преди края
).
Честито на Дидо за победата и на Митака и Сашо за подиума.
П.П. Тъпото е че лигата става някакъв затворен клуб за тези които наистина се спукват от каране и на тези които не тестваме,а и нямаме възможност да тестваме толкова ни се загубва желанието.Просто няма как да сме конкуренция.За съжаление мисля,че болидите ще продължават да намалят за сметка на увеличени такива в ГП2.Отделно ,а и не го казвам за пръв път мода тази година е пълен смях (лично мнение,не ангажирам никого) и кефа се губи.Тука ми се случи гумите изведнъж да загубват сцепление.Просто като отсечени.На едният завой си ок а на следващият вече си с шейната

Честито на Дидо за победата и на Митака и Сашо за подиума.
П.П. Тъпото е че лигата става някакъв затворен клуб за тези които наистина се спукват от каране и на тези които не тестваме,а и нямаме възможност да тестваме толкова ни се загубва желанието.Просто няма как да сме конкуренция.За съжаление мисля,че болидите ще продължават да намалят за сметка на увеличени такива в ГП2.Отделно ,а и не го казвам за пръв път мода тази година е пълен смях (лично мнение,не ангажирам никого) и кефа се губи.Тука ми се случи гумите изведнъж да загубват сцепление.Просто като отсечени.На едният завой си ок а на следващият вече си с шейната

Илия Стойков
Трета възраст ГПФ1
Трета възраст ГПФ1
Мнението ти за мода и аз го споделям. Чакаме лятната пауза да видим дали ще има някакво развитие.
Димитър Тончев
Silver Arrows F1 Team
Silver Arrows F1 Team
- Velev
- Veteran
След всяко състезание едни и същи хора си пишем коментари как ни е протекло състезанието ... Толкова ли нямате 5 мин да драснете 2 реда как е протекло вашето. Това ще е полезно както и за клиповете който се правят така и за лигата, живец във форума не е излишен...
Turbo Racing Group
AutoCare G&V service
AutoCare G&V service
- Promospider
- Semi Pro
- Име: Hristo Petrov
- Дебют: Australia 2006
- Отбор: Turbo Racing Group
- Обратна връзка:
Ами ето как премина уикенда и при мен.. Като квалификация бях много доволен от себе си като за 1-ви път този сезон успях да достигна до Q2.. Въпреки че не бях подготвен за тази фаза на квалификацията излязох и завъртях 2 обиколки... Логично се наредих 10-ти.
На старта се забавих супер много и Златин и Кадреков ме изпревариха, на 1-ви завой ударих по-рано спирачки и след това тръгнах да ускорявам пак, но тези пред мен бяха с ниска скорост и закачих задната гума на някой, направих някой друго кълбо. Опитах се да продължа, но колата беше дроппп общо взето и уикенда свърши за мен.
На старта се забавих супер много и Златин и Кадреков ме изпревариха, на 1-ви завой ударих по-рано спирачки и след това тръгнах да ускорявам пак, но тези пред мен бяха с ниска скорост и закачих задната гума на някой, направих някой друго кълбо. Опитах се да продължа, но колата беше дроппп общо взето и уикенда свърши за мен.
Христо Петров
Turbo Racing Group
Turbo Racing Group
- DeLzArD
- Child Prodigy
- Име: Станислав Стоянов
- Дебют: Шанхай 2008
- Отбор: Silver Arrows
- Позиция в отбора: Сребърна стрела
- Победи: 22
- Подиуми: Много
- Пол-позишъни: Не е важно
- Сайт: От 2 години не е готов :D
- Управление: Logitech Formula EX
- Любим отбор/и: Ферари
- Любим пилот/и: Доста са
Клип от състезанието: http://vbox7.com/play:445ea1e4 или http://www.youtube.com/watch?v=2FcWP9tkPEk (23:28 Uploaded все още е лошо качеството)
- DULICHKI
- Veteran
- Име: Димитър Дулички
- Дебют: Австралия 2007
- Позиция в отбора: Съсобственик
- Сайт: https://bit.ly/2YVdGAO
- Управление: Волан
- Любим отбор/и: Ferrari
- Любим пилот/и: Михаел Шумахер
- Обратна връзка:
официален риплей - http://tonimeer.com/misc/emo/BGF1/BGF1% ... 202010.Vcr
"Faster, faster, faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death." - Hunter Thompson
Моят гейминг ЮТюб канал
Моят гейминг ЮТюб канал