Ми като не ми са заредени настройките много ясно че ще реснеш това и в правилника е описаноCanzone_Dido написа:Ако бяхме глупави щяхме ли да реснем специално заради теб във Франция ???Aleksandar_Velev написа:Ами това което бе написано по-горе ми звучи глупаво
Анкета за минаване към rF
- Velev
- Veteran
- Име: Александър Велев
- Дебют: Австралия, Мелбърн 2007
- Отбор: Turbo Racing
- Позиция в отбора: Първи пилот
- Победи: 6
- Подиуми: 30
- Пол-позишъни: 5
- Управление: Trust MasterFF380
- Любим отбор/и: BMW Williams
- Любим пилот/и: Juan Pablo Montoya
-
- БгФ1 Шампион за 2007, 2009 и 2010
- Име: Диян Костадинов
- Дебют: Австралия 2005
- Отбор: Eventa Simracing
- Позиция в отбора: Собственик и Първи пилот
- Победи: 51
- Подиуми: 73
- Пол-позишъни: 46
- Сайт: www.eventa-simracing.com
- Управление: Logitech G27
- Любим отбор/и: Eventa Simracing
- Обратна връзка:
Абе Сашо на мен ми звучи много точно пъкAleksandar_Velev написа:Ами това което бе написано по-горе ми звучи глупаво

ПЛАМЕН ЯЛЪМОВ
собственик и пилот 1
PKP F1 TEAM TAG-PORSCHE
BGF1
http://es.youtube.com/watch?v=J_xBdsXFRCw
http://www40.brinkster.com/pkpf1team/index.html
собственик и пилот 1
PKP F1 TEAM TAG-PORSCHE
BGF1
-
- Обратна връзка:
- DULICHKI
- Veteran
- Име: Димитър Дулички
- Дебют: Австралия 2007
- Позиция в отбора: Съсобственик
- Сайт: https://bit.ly/2YVdGAO
- Управление: Волан
- Любим отбор/и: Ferrari
- Любим пилот/и: Михаел Шумахер
- Обратна връзка:
Ти си егати комика ве пичагаCanzone_Dido написа:Сашо, този бъг го имаше в Мишо в сърбия и трябваше да ходи в 1 часът посред нощ да го оправя с админа. Май неможеш да разбереш, че всеки станал шампион си го е заслужил и този шампион ще те бие в равни условия. Ако дойде Киро примерно и тренира поне малко, ще ме бие минимум половин секунда. Знам способностите на Тодор, почти няма време да тренира, отделя повече внимание на представянето в световната лига което според мен е разбираемо вместо да се мъчи тука да ни догони всячески. То добре със асистенции нещата се поизравняват, дай да видим ела в световната лига дали ще можеш да направиш изобщо една чиста обиколка.
Ники сорри, не се обиждай, не съм мислил трезво

Между другото много ми се иска този сетъп прословут да го дадеш на всички от лигата да тетсват, дали пък няма да се окаже че май само ти караш с 20 км повече

Тва за онова остроумие за Шампиона който винаги щял да бие е върха на остроумието ! Айде спирам, че ако кажа това което искам ще стават скандали !
"Faster, faster, faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death." - Hunter Thompson
Моят сим рейсинг ЮТюб канал
Моят гейминг ЮТюб канал
Моят гейминг ЮТюб канал
-
- Обратна връзка:
Много ти знае устата май. Ти не ме познаваш а говориш некви глупости и заблуждаваш хората. Постигнал една победа и то като волана ми беше лагав, а колко аз постигнах ти като караше. Затвори си малко устата и не се бъркай където не ти е работа. Нито говорихме за теб нито нищо. Като станахте 3-ти и вече сте голямата работа големи отворковци. Аз на писта от 2006 насам нямам повече от 200 обиколки ти ми говориш за 5000 обиколки. Смешен си
Последно промяна от Canzone_Dido на Сря 02 Юли, 2008 12:01 am, променено общо 1 път.
- Velev
- Veteran
Незнам кой се излага самоCanzone_Dido написа:Много ти знае устата май. Ти не ме познаваш а говориш некви глупости и заблуждаваш хората. Постигнал една победа и то като се блъснах, а колко аз постигнах ти като караше. Затвори си малко устата и не се бъркай където не ти е работа. Нито говорихме за теб нито нищо. Като станахте 3-ти и вече сте голямата работа големи отворковци. Аз на писта от 2006 насам нямам повече от 200 обиколки ти ми говориш за 5000 обиколки. Смешен си

Turbo Racing Group
AutoCare G&V service
AutoCare G&V service
E Дидо аз дето хич не тренирам прая по 50 обиколки бе

ПЛАМЕН ЯЛЪМОВ
собственик и пилот 1
PKP F1 TEAM TAG-PORSCHE
BGF1
собственик и пилот 1
PKP F1 TEAM TAG-PORSCHE
BGF1
-
- Обратна връзка:
Добре има писти над 200, но са рядкост и само когато конкуренцията е на ниво. На Франция започнах Сряда четвъртък тестове и то по 20-30 лапс. Ми нека кара и той и да ме бие. Немога да разбера кво се защитавате като някви женчовци. Неможеш да ми казваш колко да карам и неможеш да ми казваш какво да пиша. Аз на вас да не би да ви викам стига карахте ве нямате стигане. Спирам по темата.Aleksandar_Velev написа:Незнам кой се излага самоCanzone_Dido написа:Много ти знае устата май. Ти не ме познаваш а говориш некви глупости и заблуждаваш хората. Постигнал една победа и то като се блъснах, а колко аз постигнах ти като караше. Затвори си малко устата и не се бъркай където не ти е работа. Нито говорихме за теб нито нищо. Като станахте 3-ти и вече сте голямата работа големи отворковци. Аз на писта от 2006 насам нямам повече от 200 обиколки ти ми говориш за 5000 обиколки. Смешен сиПич с тебе почнахме заедно да караме от 2007-ма Сащ и от тогава до сега ти намяш на писта по-малко от 200 обиколки а доста повече наблюдавам те доста внимателно в това отношение и винаги като те питат колко обиколки имаш покриваш някой 50-60 лапс незнам какво постигаш с това но ако мислиш че някой ти се връзва се заблуждаваш.
- Velev
- Veteran
-
- Обратна връзка:
- IteraRT_Todor
- БгФ1 Шампион за 2006
- Име: Тодор Василев
- Дебют: Мелбърн 2005
- Отбор: Евента Ф1
- Позиция в отбора: втори пилот
- Управление: Logitech G29
- Обратна връзка:
Пичове най-добре е да се уважаваме и си помагаме като приятели, а не да завиждаме и да водим безмислени спорове. А това кой как и колко е карал се вижда на състезанията. Сега Иван може да постигне едно време за 100 об, Драган за 50 Петкан пък за 150 примерно, няма значение. Кефете се по пистите и това е. Никой няма да забогатее от това или да стане звезда. Така че по-полека бейби

Не е велико да си първи и не е срамно да си последен. Страхотно е да участваш и да си във феърплея!

Не е велико да си първи и не е срамно да си последен. Страхотно е да участваш и да си във феърплея!
- DULICHKI
- Veteran
- Обратна връзка:
Аз 2007 карах с 15 кадъра в сеунда ве сине. И пиша не за друго за тва че унижаваше Велев а той за тия 2 години е постигнал много повече от твойте първи 2 години ! От 2006 нямал над 200 обиколки -Canzone_Dido написа:Много ти знае устата май. Ти не ме познаваш а говориш некви глупости и заблуждаваш хората. Постигнал една победа и то като волана ми беше лагав, а колко аз постигнах ти като караше. Затвори си малко устата и не се бъркай където не ти е работа. Нито говорихме за теб нито нищо. Като станахте 3-ти и вече сте голямата работа големи отворковци. Аз на писта от 2006 насам нямам повече от 200 обиколки ти ми говориш за 5000 обиколки. Смешен си

"Faster, faster, faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death." - Hunter Thompson
Моят гейминг ЮТюб канал
Моят гейминг ЮТюб канал
- DULICHKI
- Veteran
- Обратна връзка:
Ми как да карам като ходя на работа ве. На Асттралия се обърнаха нещата аз карах повече и най-бързата ми обиколка можепе да я мечтаеш да я стигнешCanzone_Dido написа:Добре има писти над 200, но са рядкост и само когато конкуренцията е на ниво. На Франция започнах Сряда четвъртък тестове и то по 20-30 лапс. Ми нека кара и той и да ме бие. Немога да разбера кво се защитавате като някви женчовци. Неможеш да ми казваш колко да карам и неможеш да ми казваш какво да пиша. Аз на вас да не би да ви викам стига карахте ве нямате стигане. Спирам по темата.Aleksandar_Velev написа:Незнам кой се излага самоCanzone_Dido написа:Много ти знае устата май. Ти не ме познаваш а говориш некви глупости и заблуждаваш хората. Постигнал една победа и то като се блъснах, а колко аз постигнах ти като караше. Затвори си малко устата и не се бъркай където не ти е работа. Нито говорихме за теб нито нищо. Като станахте 3-ти и вече сте голямата работа големи отворковци. Аз на писта от 2006 насам нямам повече от 200 обиколки ти ми говориш за 5000 обиколки. Смешен сиПич с тебе почнахме заедно да караме от 2007-ма Сащ и от тогава до сега ти намяш на писта по-малко от 200 обиколки а доста повече наблюдавам те доста внимателно в това отношение и винаги като те питат колко обиколки имаш покриваш някой 50-60 лапс незнам какво постигаш с това но ако мислиш че някой ти се връзва се заблуждаваш.

Моят гейминг ЮТюб канал
Моят гейминг ЮТюб канал
- DULICHKI
- Veteran
- Обратна връзка:
Тоше така е но ако прочетеш по нагоре ще видиш кой започна да се прави на велик първи. А аз такива неща най ги мразя. Говори на Велев колко велик бил, а той самия за същото време е постигнал по-малкоIteraRT_Todor написа:Пичове най-добре е да се уважаваме и си помагаме като приятели, а не да завиждаме и да водим безмислени спорове. А това кой как и колко е карал се вижда на състезанията. Сега Иван може да постигне едно време за 100 об, Драган за 50 Петкан пък за 150 примерно, няма значение. Кефете се по пистите и това е. Никой няма да забогатее от това или да стане звезда. Така че по-полека бейби![]()

Моят гейминг ЮТюб канал
Моят гейминг ЮТюб канал