Майни кво остава, и аз да напусна хахаха. Ще бъде големо шоу. Велев, наистина Тодор вдига 15 км по-малко от мен с моя сетъп. От това губи със секунда и половина на обиколка. А искам и да кажа че Тодор е по-бърз от мен дори и с по-малко тестове. Ти остай на Франция. На Бахрейн или Монца това са 2 секунди поне. Съчуствам на Тодор, но аз съм пас. Вече и аз почнах да се нервя покрай вас. Викам накъдето отведе течението натам да се насочим... Дано скоро стигнем бряг че да почваме сериозно. ЛЕсно е да се каже майната му, но нека се помисли и за другите които немогат да карат. Има както казах вече друга лига. Защо не се насочите там.
P.S. Леле като съм се напил кви философски изрази ръся
Edit: А пък най-много ми дреми за ТВ предаванията на Ники. Чесно Ники не се обиждай, но най-малко искам да си помислям за това. Ние гледаме как да стопиме всяка милисекунда в сървърите, той седи в скайпа влизам и аз и ми вика да излизам но първо си дай коментара. Ко да кажа освен "Чалъндж е пълбна боза с лимонче".
Като видях че Велев не му зарежда сетъпа ме обвзе някакъв много ту смешен ту плачлив смях.
Неможе да знаейш кой, кога и колко хора ще участват на рфактор защото няма ка кда се знае. Не сте некви ясновидци да кажете а тука ще има само 8 човека.