Аз гласувам с НЕ ! Тъй като първоначално бе обявено че рФ се минава пред 2009. До тогава има БФЛ за нетърпеливите. Ако тук се остане на Ф1Ц всички ще могат да карат. А ако се мине и тук на рФ някои хоря няма да могат да карат нукъде което ми звучи безсмислено.... Вече от 2009 не виждам смисъл да се бави рФ.
"Faster, faster, faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death." - Hunter Thompson
Аве Емо ,
какво се нервиш?
84%!!!!!
Колко повече да са?
Винаги ще има някой против.
Казваш минаваме и толкова.
Всеки път почнахме да губим по час за рестарти. Блъскаме се в невидими коли. Провалят се състезания.......няма смисъл да изброявам всички бъгове. Колко още време трябва да изгубим за нищо че да минем на по-читавата игра?
Давай смело и това е.
Николай Стръпченков
Собственик, Мениджър, Тест Пилот STRAPA TEAM Racing БгФ1
Собственик, Мениджър, 2-ри Пилот S2 Team БгГП2
Аз викам да минем на Фактора към 2010 или 2011-а.Няма смисал да бързаме, времето е пред нас:lol: Иначе каква анкета се получи само - 16(ЗА):3(против) и решението НЕ се приема
racer написа:Аз викам да минем на Фактора към 2010 или 2011-а.Няма смисал да бързаме, времето е пред нас:lol: Иначе каква анкета се получи само - 16(ЗА):3(против) и решението НЕ се приема
И това е вариант
Сега сериозно, невиждам кой знае какъв проблем че останахме до края на Ф1Ч, като се има впредвид че така беше казано още в началото на сезона. Митак има хиляди лиги на рФактор, ходи там да караш. Неможе за 2 седмици всички да се подготвят за състезанието, а на всичкото отгоре, някои изобщо немогат да подкарат играта. На други им върви с ниски кадри, дори и на мене. В момента сме свидетели на историческо временно класиране 4-ма пилоти в 2 точки. Това на рФактор няма да го има нали Остаха 7-8 състезание не ни пречи да ги караме така както сме карали тези 4-5 години...
Да ви имам сериозността. Сега виждам защо не ми се искаше да карам изобщо този сезон и най-вероятно бях до тук ако не минем на rf. След като скоро разбрах още нещо, че половината сезон до тук съм го карал с 1 секунда по-бавна кола от вашите и то заради някакъв бъг в играта отново. С едни и същи настройки моята кола вдига от 10-20 Км/ч по-малко, отделно губя в ускорението и може би и в завоите, там няма как да го засека. Като цяло 1-1,5 на обиколка по-слабо време. Отделно другите проблеми и нерви. Не мерси, яз бях до тук. Успех на всички ентусиязти и привърженици на F1C