Welcome back everyone. Очаквам вашите коментари за състезанието. Бих искал да разбера и дали сте имали проблеми с лаг - с изключение на инцидента между Барбуков, Иванов и Тео Иванов. Тук нямаше проблеми със сървъра, а Тео лагна брутално жестоко и то не за първи път. Ще проведа разговор с Тео, но за съжаление, може би участието му в шампионата ще бъде преустановено, докато не отстрани проблемите си с връзката.
Благодаря на всички, които се включиха! Надявам се да сте се забавлявали!
Италия - коментари
- ivanstefchev
- Организатор
- Име: Иван Стефчев
- Дебют: ГП на Европа 2009
- Сайт: www.Simracing.BG
- Любим пилот/и: Люис Хамилтън
- Обратна връзка:
- samuil0501
- Beginner
- Име: Самуил Иванов
- Дебют: 2020 Istanbul Park
- Отбор: NetRex GrandPrix
- Победи: 2
- Подиуми: 9
- Пол-позишъни: 2
- Сайт: https://www.patreon.com/SamuilIvanovACpics
- Управление: Thrustmaster T300
- Любим отбор/и: Mercedes
- Любим пилот/и: Ayrton Senna, Lewis Hamilton
- Обратна връзка:
Скучно състезание за мен, никакви проблеми, нито лаг нито нищо. Best of the rest бях днес.
Samuil Ivanov
NetRex Grand Prix
NetRex Grand Prix
- vasil ivanov
- Beginner
beshe mn qko pih rakiq i karah obarkah boksovete shtoto mi donesoha oshte edna rakiq i taka. Nqmag lag nito brag grag ili tam kvoto shte da e
vs beshe super s izkliuchenie pak na moq saotbornik pak me izdjaska qko i to kato cqlo beshe vreme za boks ta se pouluchiha neshtata. Aide pichove che rakiqta se stopli
:D:D

- Nikolai Karakolev
- Beginner
- Име: Николай
- Дебют: Aвстрия 2021
- Отбор: Apex Oracle Racing
- Победи: 0
- Подиуми: 2
- Пол-позишъни: 0
- Управление: Trustmaster T300
- Любим отбор/и: FERRARI
- Любим пилот/и: Kimi Raikkonen
За мен лично супер забавно състезание със супер тъжен край...
С Ивайло Каменов си спретнахме добра борба през цялото състезание, но мои грешки и малшанс при удара с Кабакчиев ме лишиха от шанс да я завършим подобаващо.
Лично аз нямах проблем с лаг, единствено сцеплението беше постоянно ниско сякаш, за разлика от преди.
С Ивайло Каменов си спретнахме добра борба през цялото състезание, но мои грешки и малшанс при удара с Кабакчиев ме лишиха от шанс да я завършим подобаващо.
Лично аз нямах проблем с лаг, единствено сцеплението беше постоянно ниско сякаш, за разлика от преди.