За мен лично състезанието премина интересно... На квали се изложих и не направих чиста обиколка, но за 3 обиколки отново бях там, където очаквах да бъда и като видях, че спартанците пак се удариха ми светнаха очите, но просто нямах темпото да се държа пред тях и от много натискане се завъртях и изостанах зад Каменов. След стоповете бях на 8 секунди някъде зад него и в края на стинта с хард успях да го изпреваря, но той спря в бокса за втори път и след като излязох от моя втори бокс, пак бях зад него. От там няколко обиколки гонене и накрая с ДРС успях да затворя маневрата и просто довършвах състезанието докато не видях, че е станал нов инцидент и реших да натисна, за да съм една идея по-близо при евентуални наказания. След като прегледах записа на състезанието, лично мисля, че се получи страхотно, много битки имаше отпред, дори по едно време бяха и 4мата на куп и се бореха за П1. Евала на момчетата. Жалко за Самито, но има много време пред него да си вземе първата победа. Въпросът при него е не дали, а кога! Това е от мен