ГП на Турция - коментари

Заключено
Аватар
ivanstefchev
Организатор
Организатор
Мнения: 775
Регистриран на: Сря 15 Авг, 2007 11:00 pm
Име: Иван Стефчев
Дебют: ГП на Европа 2009
Сайт: www.Simracing.BG
Любим пилот/и: Люис Хамилтън
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Нямахме време за интервюта в лайв заради ФИА Ф1, за това ще помоля да споделите как премина състезанието ви, за да сглобим новина.

Не можахме да проследим и какво се случваше по-назад в колоната - отпред беше доста горещо. Като цяло се получи мега състезание!

Благодаря на всички, които се включиха!

Запис от лайв - https://www.twitch.tv/videos/1632636318 Заслужава си да се гледа! :)
Аватар
Nikolai Karakolev
Beginner
Beginner
Мнения: 44
Регистриран на: Пет 17 Май, 2013 3:27 pm
Име: Николай
Дебют: Aвстрия 2021
Отбор: Apex Oracle Racing
Победи: 0
Подиуми: 2
Пол-позишъни: 0
Управление: Trustmaster T300
Любим отбор/и: FERRARI
Любим пилот/и: Kimi Raikkonen

За мен лично състезанието премина интересно... На квали се изложих и не направих чиста обиколка, но за 3 обиколки отново бях там, където очаквах да бъда и като видях, че спартанците пак се удариха ми светнаха очите, но просто нямах темпото да се държа пред тях и от много натискане се завъртях и изостанах зад Каменов. След стоповете бях на 8 секунди някъде зад него и в края на стинта с хард успях да го изпреваря, но той спря в бокса за втори път и след като излязох от моя втори бокс, пак бях зад него. От там няколко обиколки гонене и накрая с ДРС успях да затворя маневрата и просто довършвах състезанието докато не видях, че е станал нов инцидент и реших да натисна, за да съм една идея по-близо при евентуални наказания. След като прегледах записа на състезанието, лично мисля, че се получи страхотно, много битки имаше отпред, дори по едно време бяха и 4мата на куп и се бореха за П1. Евала на момчетата. Жалко за Самито, но има много време пред него да си вземе първата победа. Въпросът при него е не дали, а кога! Това е от мен :)
Аватар
Ivanov37039
Beginner
Beginner
Мнения: 37
Регистриран на: Вто 16 Юни, 2020 4:08 pm
Име: Иван Иванов
Отбор: Sparta Racing Team

Получи се наистина оспорвано състезание. Бях много разочарован в квалификацията защото нямах никакво сцепление, и едвам сглобих някаква обиколка. В края на сесията грипа беше много нисък и нямах шанс да дам по добър резултат. Старта ми премина чисто като успях да изпреваря Ростислав. В края на втора обиколка Данчо Петков спря в мен на шикана, и се наложи да мина напряко. Извадих късмет, че не ме завъртя. При контакта на Барбуков и Леонов едвам ги разминах защото бях много близко до тях. Аз също загубих 2,3 секунди, но поне излязох и пред двамата. Много трудно беше да взема решение за последния стинт с какви гуми да карам. Избрах хард, но в първите няколко обиколки беше адски трудно да ги загрея. Така Самуил ме изпревари, но аз знаех, че в последните обиколки аз ще съм с предимство. Накрая гумите заработиха и можех да бъда по бърз, но не исках да рискувам след като Самуил се завъртя и ме върна начело. Като цяло всеки от нас четиримата имаше еднакви шансове за победата. Искам да ги поздравя за невероятното каране!
Аватар
samuil0501
Beginner
Beginner
Мнения: 72
Регистриран на: Пон 14 Сеп, 2020 8:10 pm
Име: Самуил Иванов
Дебют: 2020 Istanbul Park
Отбор: NetRex GrandPrix
Победи: 2
Подиуми: 12
Пол-позишъни: 3
Сайт: https://www.patreon.com/SamuilIvanovACpics
Управление: Thrustmaster T300
Любим отбор/и: Mercedes
Любим пилот/и: Ayrton Senna, Lewis Hamilton
Местоположение: Добрич
Обратна връзка:

Честито на Ванката, просто много добро каране и добра стратегия, едно постоянно темпо без никакви грешки. Надявам се да има оспорвана битка за титлата в ГП на България, там ще е интересно наистина. Много интересно състезание, през цялото състезание с усмивка на лицето, просто голяма емоция беше и съм много щастлив от самото състезание, резултатите нямаха толкова значение вече. Яд ме е само заради това завъртане накрая, след като видях Иванов с Хард, знаех че само аз мога да загубя победата, така и стана. Но като цяло голямо състезание беше, много интересно и вълнуващо. Ще се видим след месец!
Samuil Ivanov
NetRex Grand Prix
Аватар
vasil ivanov
Beginner
Beginner
Мнения: 9
Регистриран на: Чет 11 Ное, 2021 9:20 pm

За отзаде няма да питате не беше мн интересно само няколко завъртания изпреварвания и нерви. Аз нито можах да тръгна нито колата беше тази която карах на практиките незнам защо но се случва често. На практиките в последните правех 1.29 и като дойде състезанието нищо едвам 1.30. Сетъпа беше същия и пак нищо. Любака беше по бавния и ме пусна той като ме види в огледалото и бяга и вика "ся като се завъртиш да ми кажеш куде да ходя"😂😂😂
Заключено