Правила на форума

Заключено
Аватар
F1-Master
БгФ1 Шампион за 2004
БгФ1 Шампион за 2004
Мнения: 707
Регистриран на: Пет 11 Юни, 2004 11:00 pm
Местоположение: Варна, България
Обратна връзка:

1. Правила на Форума

1.1 Постовете трябва да са в съответният форум. Потребителите трябва да прочетат описанието на форума преди да постват.

1.2 Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

1.3 ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да поствате на кирилица и да не замествате буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код, release info и др.)

УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!

Това е български форум - не международен.

1.4 Ако поствате картинки то тяхната ширина нетрябва да е по-голяма от 500 пиксела - по-широките ще бъдат изтривани без предупреждение.

1.5 Модераторите си запазват правото да променят или да махат постове по всяко време.
Кое е спам, вулгарно, непристойно и др. е по тяхна преценка, а не по преценка на потребителите.

2. Подписи

2.1 Подписите могат да съдържат до 5 реда (има ограничение от 255 символа) текст (малък или нормален шрифт) и/или една картинка (не по широка от 500 пиксела - по-широките ще бъдат изтривани без предупреждение). Размера на текста трябва да е между 9 и 12 (малък и нормален).

2.2 Текста в подписа трябва да отговаря на същите условия както и този в самите постове (без emotions, заплахи, обиди и др.)

2.3 Линкове са разрешени.

3. Аватари

3.1 Потребителите могат да използват аватари не по-широк от 180 pixels квадрат. Аватарите по широки от 180 пиксела ще се изтриват. Качването на аватари на сървъра е разрешено. Не се допуска използването на аватар който вече принадлежи на друг потребител, освен в случайте, когато става въпрос за отборно лого.
Кирил Кирязов
Заключено