Asseto Corsa - как да влезем в 24/7 сървъра + нов Live Timing

Заключено
Аватар
ivanstefchev
Организатор
Организатор
Мнения: 775
Регистриран на: Сря 15 Авг, 2007 11:00 pm
Име: Иван Стефчев
Дебют: ГП на Европа 2009
Сайт: www.Simracing.BG
Любим пилот/и: Люис Хамилтън
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Новият Live Timing може да бъде достигнат от менюто TV -> Live Timing или на адрес - LiveTiming.SimRacing.BG

За тези, които Assetto Corsa е все още нещо напълно ново, горещо препоръчвам да си изтеглите Assetto Corsa Content Manager от ТУК. Ще откриете линкове за сваляне най-долу в страницата.
Приложението е напълно безплатно. Има и платен вариант, но за това, друг път. Повечето от важните неща са достъпни в безплатната версия.

Какво е Content Manager? Превеждам ви буквално:
- Отделена програма за организация на съдържанието в Assetto Corsa, която елиминира нуждата от чакане, играта да бъде стартирана от Steam всеки път. В програмата са събрани всички основни функционалности на оригиналният лънчер, който притежава Assetto Corsa, плюс огромни подобрения и добавки към достъпноста и подредбата на играта и потребителски профил. Faster, more powerful, more convenient. All in one.

И така... обратно към темата. Как да вляза в сървъра? Най-лесния начин е от страницата с Live Timing, където просто натискате бутона "JOIN" и автоматично влизате в сървъра. За целта ви е нужен Content Manager!

Втори вариант, отново с Content Manager. Отваряте си лънчера и избирате от менютата горе в ляво - "ONLINE". Това е лист с всички публични сървъри на Assetto Corsa. До под менютата "KUNOS", "LAN", "FAVOURITES" и "RECENT" има поле за търсете на сървър по име. Въведете bgf1 и сървъра трябва да ви излезе. Препоръчвам да си го добавите във Фаворити. Линк към примерна снимка.

ВАЖНО! Сървъра НЯМА парола. От сезон 2021 за всеки уикенд, когато ще се провежда официално състезание, сървъра ще бъде заключван с парола, която ще бъде обявявана в "Членски Клуб", който е достъпен само за активни пилоти!
Заключено