НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

Българска Кибер Лига - SimRacing.BG е напълно самостоятелна и самоиздържаща се организация/общност от група хора, луди по света на Формула 1 и мотор-спорта, като цяло. Целта ни винаги е била да се забавляваме с феновете на спорта и името България да присъства в елитния свят на сим рейсинг надпреварите. Всяко направено дарение ни помага да продължим да правим всичко това възможно!

Ако харесвате това, което правим, можете да ни подкрепите с дарение, със сума по ваш избор, еднократно или под формата на месечен абонамент, чрез някой от изброените начини по-долу.
Българска Кибер Лига и/или нейните партньори НЯМАТ достъп и НЕ СЪХРАНЯВАТ по никакъв начин детайлите на вашата дебитна/кредитна карта или банк акаунт!
Ако желаете вашето дарение да остане АНОНИМНО, моля да го споменете като коментар в секцията "Notes" или "Comments" на съответната платформа за плащане!

Ако нямате възможност да ни подкрепите финансово, можете да го направите като ни харесвате, коментирате, споделяте и се абонирате в нашите Facebook, Twitter, Instagram, YouTube и където още ни видите - това също означава много за нас и ни помага да вървим напред! :)

Благодарим ти, че подкрепяш Българската Сим Рейсинг общност! Ако ти е самотно или тъпо, или пък просто ти се дрънка с някой, можеш да наминеш през нашият Discord сървър и да си полафим! :)