НАПРАВИ ДАРЕНИЕ

Българската Кибер Общност - Cukam.BG и SimRacing.BG е напълно самостоятелна и самоиздържаща се организация/общност от група хора, луди по света на Формула 1, мотор-спорта и игрите, като цяло. Целта ни винаги е била да се забавляваме, а не печалба!

Ако уважавате труда ни и харесвате това, което правим, молим да ни подкрепите и да направите дарение!

Всяко направено дарение ни помага да продължим да правим всичко това възможно!

Можете да ни подкрепите еднократно (PayPal), със сума по Ваш избор или под формата на абонамент (Patreon), срещу сумата от само £1 на месец! Това са само 7 стотинки на ден!
Българска Кибер Общност и/или нейните партньори НЯМАТ достъп и НЕ СЪХРАНЯВАТ по никакъв начин детайлите на вашата дебитна/кредитна карта или банк акаунт!
Ако желаете вашето дарение да остане АНОНИМНО, моля да го споменете като коментар в секцията "Notes" или "Comments" на съответната платформа за плащане!

Ако нямате възможност да ни подкрепите финансово, можете да го направите като ни харесвате, коментирате, споделяте и се абонирате в нашите Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Twitch и където още ни видите - това също означава много за нас и ни помага да вървим напред! :)

Благодарим ти, че подкрепяш Българската Сим Рейсинг общност! Ако ти е самотно или тъпо, или пък просто ти се дрънка с някой, можеш да наминеш през нашият Discord сървър и да си полафим! :)